Lux orbitor, zeci de vedete pe metru pătrat, 500 de invitaţi la patru ace, cu milioane de euro în conturi, Al Bano şi Romina Power – socri mici. Aşa am descrie, pe scurt, nunta momentului în Italia, la care au fost invitaţi şi doi români. Este vorba despre Irina Nicolae şi Marius Vizer.


Nu e puţin lucru să chefuieşti cot la cot cu celebrii Al Bano (73 de ani) şi Romina Power (64 de ani), la nunta fiicei lor, Cristel Carrisi. De acest privilegiu au avut parte Irina Nicolae (38 de ani), fetiţa cu codiţe din fosta trupă ASIA, şi soţul ei, Marius Vizer (56 de ani), preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo.

irina_al_bano.jpg

Irina Nicolae şi Marius Vizer au ales negrul pentru ţinutele de la petrecere. Rochia artistei s-a potrivit de minune cu diamantele de la brăţară şi cercei

 

Sâmbătă, 3 septembrie, cei doi au fost invitaţi de onoare la Lecce, în Italia, acolo unde s-au desfăşurat ceremonia religioasă şi petrecerea fastuoasă. Cristel Carrisi (30 de ani), al treilea copil al artiştilor Al Bano şi Romina Power, s-a căsătorit cu Davor Lukšic´ (33 de ani), un bogătaş originar din Croaţia, a cărui avere este estimată la 240 de milioane de euro. Cum cifrele vorbesc de la sine, e inutil să vă mai spunem că la nuntă luxul a fost rege.

aaa12-13-vedete-2.jpg

Romina Power, fericită alături de fiica ei, mireasă
Foto: Instagram

 

Slujba a fost oficiată la Biserica San Matteo, din centrul istoric al oraşului Lecce, iar printre invitaţi s-au numărat şi solistul Toto Cotugno, dar şi celebra creatoare de modă Laura Biagiotti. Românii noştri, Irina şi Marius Vizer, au fost la înălţime. Artista a strălucit într-o rochie de Oscar, neagră, care evidenţia perfect brăţara şi cerceii cu diamante, iar Vizer a fost impecabil în costum cu papion. Prietenia dintre acesta din urmă şi celebrul Al Bano este de notorietate, aşa că nu ne miră prezenţa lor la nuntă. Anul acesta, în aprilie, Vizer l-a numit pe Al Bano ambasador al Federaţiei Internaţionale de Judo, iar în 2011, Irina Nicolae a cântat alături de solistul italian la Opera din Paris.

a312-13-vedete-3.jpg

Feeric. Aşa a fost locul în care au chefuit cei 500 de invitaţi din întreaga lume
Foto: Instagram

 

La nunta lui Cristel Carrisi, evident că toate privirile au fost aţintite pe Al Bano şi Romina Power, cel mai iubit cuplu de artişti al anilor ’70-’80, care au lăsat moştenire hit-uri precum “Felicitá”, “Che sarà”, “Sharazan” etc. Cei doi s-au căsătorit la 26 iulie 1970 şi au adus pe lume patru copii: Ylenia, Yari, Cristel şi Romina Jolanda. Cuplul s-a destrămat în urma divorţului din 1999.

a412-13-vedete-4.jpg

Cristel Carrisi şi Davor Lukšic´ s-au cunoscut acum 4 ani, la New York
Foto: Instagram

Şi Al Bano a fost la nunta Irinei cu Marius Vizer

În luna octombrie 2015, la Budapesta, Irina Nicolae şi Marius Vizer se căsătoreau după 11 ani de relaţie. Nunta a avut loc în prezenţa unor oaspeţi de seamă, precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac sau Ilie Năstase. Irina Nicolae a făcut parte din ASIA, una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale ale anilor 2000. După 5 ani de succes, Irina a ales să se desprindă de colegele ei, pentru a-l urma peste hotare pe Marius Vizer. În 2006 s-a destrămat şi formaţia.

Loading...
Citeste tot despre: