Este foarte puţin probabil să nu fi auzit de melodia "Despacito", lansată în luna ianuarie al anului 2017. A devenit în scurt timp cea mai populară din toate timpurile, iar oriunde mergeai o puteai auzi. Este un cântec interpretat de Luis Fonsi şi Daddy Yankee şi deţine toate ingredientele unui cântec de vară de succes: ritm latin, femei foarte frumoase şi o atmosferă de petrecere.


Nici cântăreţii români nu au putut sta departe de ritmul atractiv latin. Radhu, singurul cântăreț de cumbia din țara noastra, aduce în prim plan încă o piesă din America Latină. După colaborarea sa cu Laura Zapata, sora Thaliei, Radhu lansează "Bolero", continuarea povestii "Despacito", împreună cu "El Internacional Mariachi Puebla", cei mai cunoscuți mariachi din America Latină.

Cumbia, care provine de la cuvântul african “cumbe” însemnă “a dansa”. Este un cocktail de dansuri tradiționale de la popoare indigene, africani și coloniști europeni. Implică seducție și curtare. Cu mișcări senzuale din șolduri și o ridicare a fustei ca un flirt, și poate cu o lumânare în mână, femeia execută pași scurți în timp ce partenerul dansează în jurul său, accentuând ritmul, potrivit momondo.ro.

Datorită succesului telenovelelor, în care RADHU avea rolul principal, si a muzicii latino, el a fost numit de presa română „Regele Cumbiei" . El continuă să îşi demonstreze talentul artistic prin reinterpretarea melodiilor deja cunoscute şi prin crearea unora originale.

 

loading...
Loading...