Zilele frumoase și liniștite în Fermă ale lui George Burcea sunt pe cale să ia sfârșit, din această săptămână. În concurs a intrat Andreea Antonescu, „sora de suflet” a Andreei Bălan, cu care actorul este în proces de divorț. Antoneasca recunoaște că va fi o situație sensibilă între ei și că de prietenie nici nu poate fi vorba.


Andreea Antonescu, noul concurent de la „Ferma. Orășeni vs Săteni”

După trei săptămâni de la debutul emisiunii „Ferma. Orășeni vs Săteni” (PRO TV), un nou concurent va intra în show. Este vorba despre Andreea Antonescu (38 de ani). Artista va fi „bonusul” primit de către echipa care va câștiga „fermierul săptămânii”. „Filmările pentru această emisiune au început pe 5 august, cu o lună înainte de premiera la televizor. Andreea Antonescu a intrat în show după 2-3 săptămâni. Practic, ea este acolo de mai bine de o lună. A trecut și ea prin același protocol ca restul colegilor, adică i s-a făcut testul Covid, a stat 3-4 zile în izolare la un hotel, până la venirea rezultatului, iar de acolo a fost dusă direct în Fermă”, explică surse din PRO TV.

Doar mama, fiica și o prietenă au știu secretul

Din august și până acum, nimeni nu a știut unde a dispărut Andreea Antonescu. „A fost greu să țin ascuns acest secret, înainte de a intra în Fermă le spuneam tuturor că o perioadă voi fi plecată, fără acces la telefon. Și a fost greu deoarece toată lumea mă știe o persoană deschisă, care povestește ceea ce face. I-am cam pus pe jar. Cred că unii m-au bănuit că aș fugi pe undeva, ceea ce nu era cazul. Doar mama, fiica mea și o bună prietenă au știut secretul”, a declarat artista pentru Click!, în cadrul unui interviu.

Click!: Te-ai pregătit în vreun fel înainte de a intra în acest concurs?

Andreea: Nu m-am pregătit într-un mod deosebit, dar știu că mi-am dorit foarte tare să merg. Eram sigură că va fi o experiență unică, așa că am acceptat fără stau pe gânduri. Cred că vor fi momente, situații cu care nu m-am confruntat vreodată, și asta îmi place extrem de tare în viață. Psihic sunt pregătită, fizic nu prea pot spune că sunt deoarece la sală nu am mai fost de vreo 10 ani.

Cum ai petrecut ultima zi acasă?

Am stat cu fiica mea, Sienna (9 ani). Pe cât a fost ziua de plină, pe atât a fost de tristă deoarece ea insista să o iau cu mine, măcar în bagaj, să poată merge cu mine. Îmi spunea că mă va ajuta în fermă, cu animalele sau, dacă va fi cazul, va sta ascunsă, doar să fie cu mine. Asta mi-a rupt sufletul. În rest, am stat, am râs, am fost în parc, a fost foarte frumos.

Andreea Antonescu: „Între mine și George nu poate fi prietenie”

george-burcea.jpg

George Burcea la Ferma
La Fermă, George Burcea dă, săptămâna aceasta, nas în nas cu Andreea Antonescu, cea mai bună prietenă a soției sale (cu care este în proces de divorț)

Vei sta în aceeași casă cu George Burcea, cel de care Andreea Bălan, cea mai bună prietenă a ta, urmează să divorțeze. Cum situația dintre ei nu e bună, cum te vei poziționa tu față de el?

Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie.

bst02792.jpg

Andreea Antonescu în timpul unei probe, alături de George Burcea și de alți concurenți
Andreea Antonescu în timpul unei probe, alături de George Burcea și de alți concurenți
foto: PRO TV

Cu cine crezi că nu te vei înțelege?

În general, nu-mi plac oamenii fățarnici și cred că mi-ar fi puțin dificil să colaborez cu ei. Dar, pe de altă parte, voi generaliza și voi spune că sunt persoana care poate colabora cu aproape oricine, dacă știu că este necesar. Las lucrurile deoparte, încerc să mă pun în locul persoanei respective, să o înțeleg și duc la capăt ceea ce am de făcut. Nu prea stau să mă împiedic în detalii.

De ce îți e cel mai teamă în acest concurs?

andreea-antonescu-sienna.jpg

Andreea Antonescu și fiica ei, Sienna
Cel mai tare o sperie dorul de fiica ei, Sienna

Nu mă sperie foamea, nu sunt o persoană care să mănânce mult, în general. Cât despre condiții și a trăi cu persoane străine... cred că fac parte din provocările acestei competiții. Sunt motivele pentru care am acceptat să fac parte din emisiune, mi-am dorit să ies din zona mea de confort, să văd cum reacționez în situații limită. Însă cel mai mult mă sperie dorul de Sienna. Va fi cea mai lungă perioadă în care nu voi lua legătura cu ea, în niciun fel. Chiar și când eram plecată în State, vorbeam foarte des prin apeluri video. E o provocare foarte mare faptul că nu voi reuși să iau legătura cu ea. Cred că va fi punctul meu slab.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, prietenie de peste 20 de ani

andreea-balan-andreea-antonescu.jpg

Andreea Bălan și Andreea Antonescu
Andreea Bălan și „jumătatea ei”, Andreea Antonescu

Andreea Bălan şi Andreea Antonescu par a fi, într-un fel sau altul, legate pe viaţă. Au făcut furori în anii 1999-2001 cu grupul Andrè, erau “prinţesele muzicii dance” şi un model pentru adolescenţi. Apoi s-au certat, iar s-au împăcat şi s-au reunit, după care s-au despărţit din nou. Lucrurile nu au rămas aşa. Cele două par a fi unite de forţe nevăzute, căci tot una lângă alta ajung. Sunt bune prietene, se vizietează, ies la cafea împreună, Bălanca e naşa fiicei Andreei Antonescu, iar în vara anului trecut au reunit trupa André.

 
 
Loading...