Suferă, nu glumă, ca să atragă privirile! Mihaela Borcea (45 de ani) şi-a etalat de Revelion silueta de invidiat într-o rochie neagră, mulată şi decorată cu cristale Swarovsky. Puţini ştiu însă că fosta soţie a boss-ului dinamovist a ţinut o dietă drastică şi a slăbit 10 kg ca să poată purta rochia aleasă.


Femeia de afaceri a petrecut un weekend de poveste la Poiana Braşov, acolo unde a sărbătorit trecerea în noul an alături de cele mai bune prietene şi Angelo (12 ani), unul dintre cei trei copii pe care-i are cu Cristi Borcea.

Mai în formă ca niciodată, Mihaela a fost mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă s-a despărţit de curând de Marian Toader, primarul din Zăbreni, din cauza problemelor pe care bărbatul le are cu justiţia. Toată lumea a admirat-o pentru felul în care arată, mai ales că Mihaela are o voinţă de fier ca să slăbească. De la sfârşitul verii până acum, ea a slăbit peste 20 de kilograme, ultimele zece doar în decembrie. “Am ajuns la 68 de kilograme. De Sărbători, nu m-am atins de mâncăruri grele sau de cârnaţi. Dieta mea presupune să nu mănânci zaharuri, carbohidraţi, să nu faci excese de proteine şi să renunţi la produsele acidulate. Am băut multe ceaiuri şi am mâncat fructe şi seminţe”, ne-a spus Mihaela Borcea.

Femeia de afaceri s-a luptat mai bine de trei ani cu kilogramele, după ce a urmat o serie de cure de detoxifiere în Austria, Turcia şi America pentru a scăpa de mercurul din organism. Acum însă problemele de sănătate s-au rezolvat, aşa că vacanţa la munte, în aer curat, a fost bine venită. “Pârtia era plină, însă eu nu m-am apropiat de schiuri. Nu mai vreau să repet experienţa din 2007, când mi-am fracturat piciorul în Alpi”, ne-a mai spus fosta soţie a lui Borcea.

 
 
Loading...