Multe vedete de la noi au sosii în toată lumea, iar exemple pot fi Denis Ștefan, care seamănă cu Andy Garcia sau Cristina Cioran, care e leită Cameron Diaz. Dar iată că și solistul de muzică populară Gabriel Dumitru are "un frate" geamăn în Turcia.


Gabriel Dumitru (29 de ani), îndrăgitul solist de muzică populară, dar și de muzică dance, a descoperit că are un "frate" geamăn în Turcia. L-au anunțat prietenii de acolo, care i-au trimis și capturi TV cu actorul respectiv, pe care l-ați putut vedea și în câteva seriale pe micile noastre ecrane. Este vorba despre Serkan Çayoglu (33 de ani), pe care l-ați văzut în seriale ca "Sezonul cireșelor" (Happy Channel) sau "Ultima linie de apărare". De când a slăbit 62 kg, Gabriel Dumitru și-a schimbat foarte mult fizionomia.

serkan_cayoglu.jpg

Actorul Serkan Çayoğlu, într-o captură de ecran. Serialul respectiv se difuza în Istanbul, la o televiziune locală

"Nu pot să cred cât de bine semăn cu Serkan Çayoglu, mi-au spus prietenii care au fost în Turcia și care l-au văzut în serialele lor, de acolo. Am căutat și eu pe Google și am găsit detalii despre el. Este mai mare decât mine, este și el model, cum sunt eu în timpul liber, și s-a născut în Germania, într-o familie de turci. Semănăm foarte bine și cred că dacă am stă unul lîngă celălalt s-ar putea crede că suntem frați. Mi-ar plăcea să îl cunosc și să stăm de vorbă, poate să filmăm un videoclip ceva", ne-a mărturisit Gabriel Dumitru, care are noi proiecte și pregătește noi piese. 

Citește și:

Solistul Gabriel Dumitru avea 142 kg și era respins de toate televiziunile. Cum arată acum

Gabriel Dumitru, solistul care a slăbit 60 kg, și-a găsit iubită

 

 
 
Loading...