Vedetele s-au luat la întrecere, pe conturile sociale, în fotografii din vacanţa de Sărbători. În timp ce unii au ales să plece departe de ţară şi ne zâmbesc de pe plajele însorite, iată că alţii au preferat un scurt concediu la munte, unde zilele acestea ninge ca în poveşti, bucurându-se de zăpadă ca nişte copii.


Nici nu a dat bine prima zăpadă că vedetele noastre s-au şi „teleportat” pe Valea Prahovei.

Solistul Andrei Tiberiu Maria (36 ani) alias Smiley şi iubita lui, Gina Pistol (38 ani), prezentatoarea emisiunii ”Asia Express” (Antena 1), au postat pe conturile sociale fotografii din vacanţa de la Predeal, unde nu se află singuri, ci cu peste 20 de prieteni, cu care s-au jucat în zăpadă, ca în copilărie.  

8-bun.jpg

Cristi Borcea, alături de soţia lui, Valentina Pelinel, şi doi dintre copii, în concediu la Poiana Braşov

Printre vedetele care şi-au făcut bagajele şi au dat o fugă la munte se numără şi fostul finanţator al echipei Dinamo, Cristi Borcea, care pe 17 ianuarie va împlini 50 de ani. Eliberat din închisoarea Jilava  pe 6 noiembrie, el şi-a dorit o vacanţă alături de cei dragi, la aer curat, postându-şi pe conturile sociale o fotografie alături de actuala lui soţie, Valentina Pelinel (39 ani), de fiul lor, Milan (3 ani şi jumătate), şi de Melissa (15 ani), fiica lui cu Mihaela Borcea, prima soţie. Dar alături de ei se mai află, în acest concediu, şi gemenele lor, Indira şi Rania, în vârstă de nouă luni. De dragul micuţilor, Cristi a construit un om de zăpadă şi i-a dus pe cei mici la ”Dino Park” din Râşnov, după care i-a plimbat cu sania trasă de cai. Borcea şi Pelinel au luat cu ei în Poiana Braşov nu mai puţin de 3 bone, ca să îi ajute.

8-3.jpg

Adelina Pestriţu s-a pozat pe străzile din Poiana Braşov

Şi Adelina Pestriţu (32 de ani), celebrul fotomodel şi fostă vedetă tv, se află la Poiana Braşov, alături  de soţul ei, Virgil Şteblea, şi de prinţesa lor, Zenaida, în vârstă de un an şi 4 luni, bucurându-se de prima zăpadă înfofolită în haine groase.

8-2.jpg

Daniela Crudu face show pe o pârtie din Ucraina

Nici fosta asistentă tv Daniela Crudu (30 de ani) nu s-a lăsat mai prejos, aceasta aventurându-se pe o pârtie de ski din Ucraina, unde a făcut show alături de sora ei, Ana Crudu, şi de gaşca de prieteni.

Ea a purtat un echipament sportiv de peste 1.000 de euro. 

 

 
 
Loading...