Iată că săgețile lui Cupidon i-au adus înapoi pe cei doi îndrăgostiți, chiar dacă distanța i-a separat pentru o perioadă. Deși inițial nu își doreau să se afișeze împreună, Smiley spunând că făcea acest lucru pentru a o proteja pe Gina, în prezent, aceștia se comportă asemenea unui cuplu. Iată cum au fost surprinși la un eveniment!


Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund! Au mers împreună la avanpremiera filmului Star Wars, difuzat în seara de miercuri, 18 decembrie. Nu doar că au fost surprinși împreună la film, cei doi s-au afișat foarte apropiați într-o fotografie, împărțind gesturi tandre, semn că relația lor devine din ce în ce mai serioasă, în ciuda perioadelor în care nu se văd din cauza îndatoririlor legate de proiectele în care sunt implicați. 

79729700_524494224808347_3462780840818245632_n.jpg

Smiley și Gina Pistol, alături de doi prieteni, la film
Foto: Facebook Ranevents

Cei doi au mers la film însoțiți și de Filip, fratele lui Smiley (stanga) și s-au fotografiat la panoul cu Darth Vader. Smiley și Gina s-au îmbrăcat lejer, potrivit pentru o seară de film. Ea a oferit un zâmbet larg camerelor de fotografiat, timp în care Smiley o ținea afectuos de umăr, semn că ar fi vrut să o ia în brațe. 

Gina Pistol a fost nevoită să stea departe de iubit timp de 3 luni, cât timp a filmat sezonul nou din Asia Exrpess. Dar acest lucru, se pare că nu i-a înstrăinat deloc, ba mai mult, acum sunt mai apropiați ca niciodată și nu se mai ascund de ochii curioșilor. 

De-a lungul timpului, Gina l-a vizitat pe Smiley la concerte, din public, pentru a-i fi alături și a petrece cât mai mult timp cu el.

Ce cadou special a primit Gina Pistol de la Smiley

Artistul i-a oferit un lănțisor care are atașat de el un zâmbet, care face referire la numele său de scenă, Smiley (n.r. zâmbăreț). „Pe acesta l-am primit de la iubitul meu, sper să fie ultimul, să nu mai aibă și altele”, spune Gina, atunci când vorbește despre accesoriul primit.

ginaaa.jpg

Gina Pistol a pimit un lănțișor cu un zâmbet de la Smiley
Foto Instagram
 
 
Loading...