Blestemele par să se ţină lanţ de familia Ilenei Ciuculete. Văduvul cântăreței a murit fulgerător într-un accident de mașină, în Spania, pe 1 decembrie. Fina celor dori este în stare de șoc. Alexandra Maria Voincilă (19 ani), a scris un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.


Tânăra este devastată de vestea primită din Spania. Ambii părinți spirituali ai Alexandrei s-au stins din viață în decurs de 2 ani. Ea a fost ajutată și încurajată foarte mult de nașii ei, care îi spuneau mereu că va ajunge o artistă celebră. 

Sunt extrem de îndurerată din cauza faptului ca ambii mei părinți spirituali s-au dus între îngeri foarte devreme.

O iubire ca a lor, mai rar. Îmi pare atât de rău ca nu am apucat să vorbim.
Să mă vedeți cât de mult am crescut și mai ales să vă convingeți că vorbele voastre au fost adevărate “vei ajunge o cântăreața de succes”
Viața este atât de scurtă... de aceea trebuie sa o apreciăm și să ne bucurăm de fiecare moment, lucru și mai ales de persoanele de lângă noi. Vă mulțumesc că m-ati încurajat și că am reușit să vă fac mândri. Vă iubesc nașii mei. Nu vă voi uita niciodată.”, a scris Alexandra Maria Voinicilă

maria_alexandra_voincila.jpg

Maria Alexandra Voincilă
Maria Alexandra Voincilă
Foto: Arhiva personală

Fina Ilenei Ciuculete a ratat „Vocea României” din cauza unui accident teribil

Nici pe Alexandra Maria Voincilă nu au olcolit-o necazurile. La doar 16 ani, ea a trecut prin momente îngrozitoare, după ce tavanul unui pasaj din Pitești a căzut peste ea. Fina Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș a stat trei săptămâni cu piciorul în ghips și a ratat participarea la preselecțiile pentru Vocea României. 

Accidentul a avot loc pe 14 mai 2017. La un moment dat, în timp ce Alexandra și prietenii ei se aflau în pasaj, au început să cadă bucăți din tavan. Tânăra a fost lovită serios la cap și la piciorul stâng. Cauza accidentului a fost o eroare de construcție. 

Îngroziți, părinții au amenințat că vor da în judecată Primăria Pitești.

„Vom da Primăria Piteşti în judecată. Acel tavan a fost o lucrare făcută de mântuială şi fetiţa noastră putea să o păţească şi mai rău. Am făcut şi plângere penală la Parchet, însă deocamdată cercetarea este in rem. Lucrurile se mişcă destul de greu la Parchet. Fiicei mele i-a fost smulsă o unghie de la piciorul stâng şi a stat trei săptămâni cu piciorul în ghips. A avut şi trei hematoame la cap. Ne-a ajutat Dumnezeu, pentru că putea să fie şi mai rău. Soarta a făcut ca în acea seară ea să poarte şapcă, deşi de obicei ea nu poartă nimic pe cap. Iar şapca a făcut ca şocul să fie atenuat”, a declarat Nuți Voincilă la acea vreme.

Alexandra Maria Voincilă este absolventă a Şcolii Populare de Artă din Piteşti, Alexandra Maria Voinicilă are în palmares mai multe premii la concursurile de muzică uşoară şi este fina regretatei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete, cea care i-a îndrumat şi primii paşi în muzică. Tatăl ei, Marian Voinicilă, este un apreciat profesor de muzică la Şcoala Populară de Artă şi unul dintre cei mai buni acordeonişti români.

 

Citește și

«Ileana, ia-mă la tine!» Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete

Ultimele imagini cu Cornel Galeș în viață! A petrecut alături de prieteni, cu trei ore înainte de tragedie

Loading...