Sunt trecuţi de 50 de ani, însă se simt şi trăiesc ca la 20. “De vină” e dragostea, bat-o vina, căci iubitele mult mai tinere decât ei îi ţin în formă maximă. Trei solişti de muzică populară îşi retrăiesc adolescenţa şi nu se sfiesc să-şi arate mândruţele pe Facebook.


Gheorghe Turda are 70 de ani şi a avut o viaţă amoroasă destul de zbuciumată. A rămas văduv în 2009, iar în 2011 s-a cuplat cu Lucia, mama Alinei Puşcaş. Relaţia a durat aproape cinci ani, iar în 2016 şi-au spus “adio”.

i22-neata-1.jpg

Aurel Tămaș are o iubită mai mică cu 31 de ani decât el. Eliza Ancău (25 de ani) este o fostă Miss România

De-atunci, celebrul cântăreţ n-a mai ieşit în prim-plan cu vreo relaţie sentimentală, însă de la începutul acestui an lucrurile s-au schimbat. Îndrăgitul solist de folclor se iubeşte cu o doamnă mai mică decât el cu 23 de ani. Nicoleta Voicu are 47 de ani şi este şi ea cântăreaţă de muzică populară. S-au mutat deja împreună, iar Turda o ajută pe Nicoleta în carieră. Tot împreună vor pleca într-o croazieră, la finalul acestui an.

i32-neata-2.jpg

Gheorghe Turda (70 de ani) se iubește cu o doamnă mai mică decât el cu 23 de ani, Nicoleta Voicu

“Nu am cuvinte să-l pot descrie, aşa cum nu oricui îi este dat să îl cunoască şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru secunda în care am acceptat prima invitaţie în oraş”, a mărturisit Nicoleta pentru Click!
Ionuţ Sidău, originar şi el din Maramureş, a avut o viaţă grea şi a dus o întreagă luptă ca să ajungă cântăreţul de astăzi. A fost căsătorit, are doi copii, însă divorţul nu i-a luat speranţa că, într-o bună zi, îşi va reface viaţa. Ba chiar luna trecută ne spunea că îşi caută mireasă.

i42-neata-4.jpg

Ionuț Sidău a “muncit” la sală pentru un look tineresc

”Îmi doresc o femeie care să mă iubească, să fie credincioasă, cu bun simţ. La bucătărie mă mai pricep eu, la curăţenie am o doamnă, deci nu e nevoie să se priceapă neapărat şi la aceste treburi. Îmi mai doresc copii, pentru că am dormitoare multe”, ne-a spus artistul.
Iată că acum, la vârsta de 50 de ani, cântăreţul din Botiza este din nou îndrăgostit. Tânăra iubită, pe nume Ileana, are puţin peste 30 de ani, este profesoară şi de câteva săptămâni se iubeşte cu moroşanul celebru. Cei doi urmează să se mute împreună, dacă lucrurile decurg normal între ei.

i52-neata-5.jpg

Cântărețul are o avere de invidiat: vilă și pensiune

Aurel Tămaş are o iubită mai mică cu 31 de ani decât el, iar aceasta este o fostă Miss România. Eliza Ancău are 25 de ani. Frumoasa cu ochii de smarald l-a făcut pe Aurel să uite de căsnicia pe care o avea de 20 de ani. Încă nu s-au mutat împreună, însă Tămaş o răsfaţă cum vrea ea.

”A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi soţia lui Aurel ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?! Aurel şi Marieta stau împreună, însă nu mai au nici o treabă”, a declarat, pentru Click!, o sursă din anturajul artistului.

 
 
Loading...