Solistul trupei Carla’s Dreams este îndrăgit de o mulțime de tineri și respectat de foarte mulți artiști, dar uneori, admiratorii săi își fac apariția când cântărețul se așteaptă mai puțin. În cadrul ediției din 6 octombrie a „X-Factor”, o concurentă l-a luat prin surprindere când a urcat pe scenă.


Maria Ciorici, în vârstă de 28 de ani, din Chișinău, a mărturisit că îl idolatrizează pe solistul de la Carla’s Dreams. În plus, cântărețul o știe pe Maria și inițial, a fost plăcut surprins să o vadă pe scena „X-Factor”. În momentul în care s-a prezentat, primul lucru pe care l-a cerut a fost să i se adreseze lui Carla’s: „Vreau să mă cuprinzi și să te cuprind”.

carla_si_concurenta.jpg

carla's dreams
"Vreau să mă cuprinzi și să te cuprind"
Foto: Antena 1

Solistul nu s-a eschivat și a făcut pe plac concurentei și admiratoarei sale și a îmbrățișat-o, dar apoi, nu se aștepta că aceasta să înceapă să-i recite versuri scrise special pentru el, iar momentul a fost destul de bizar pentru cântăreț: „Mie îmi este greu să am o reacție în afară de una...”

concurenta.jpg

carla's dreams
MAria Ciorici i-a recitat solistul versuri scrise de ea, special pentru el
Foto: Antena 1

Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr. au încurajat-o pe concurentă, iar aceasta nu s-a lăsat și a continuat să-i recite: „.Și va veni ziua când ne vei zice adio, atunci ne vei arunca cu ura toată vopseaua ta...”

Din fericire, nu acesta a fost singurul său moment, ci a avut pregătit și un repertoriu, un „colaj” de melodii de petrecere din folclorul moldovenesc.

La final, Maria a primit doar trei de „Da”. Chiar solistul de la Carla’s Dreams a fost cel care i-a dat un „Nu”: „Eu sunt obligat să îți dau un Nu oficial, un mare Da de suflet”.

 
 
Loading...