Solistul trupei Carla’s Dreams încă este un mister pentru cei mai mulți dintre noi, cel puțin în ceea ce privește adevăratele sale trăsături fizice. Într-un moment de sinceritate, cântărețul a dezvăluit cum arată părul său în realitate.


Mereu cu ochelari de soare fumurii, machiat pe tot chipul și chiar pe mâini, în unele cazuri și de fiecare dată cu glugă, solistul de la Carla’s Dreams își ascunde mereu adevărata înfățișare în public, preferând să le arate celor din jur doar personalitatea sa și îi face pe admiratorii lui să vadă dincolo de masca pe care o poartă.

În cadrul emisiunii concurs „X-Factor” însă, juratul a fost inspirat de talentul muzical al unui concurent și a avut un moment de sinceritate în care le-a dezvăluit colegilor săi și publicului că are chiar un „păr lung și ondulat”, contrar a ceea ce se crede despre el. Nu și-a dat gluga jos, dar în culise, în dialog cu un reporter, solistul a mărturisit că părul său se aseamănă foarte mult cu cel al scriitorului rus Mihail Lermontov.

carla.jpg

carla's dreams
Solistul susține că are părul precum al scriitorului Mihail Lermontov
Foto: Antena 1

Ceea ce l-a determinat să se deschidă în fața tuturor a fost vocea caldă a concurentului Cristian Scutaru (39 de ani), care s-a prezentat pe scenă plin de modestie, spunând tuturor, atunci când a fost întrebat, că meseria sa este de frizer, dar e specializat doar pe partea feminină. Discuțiile care au decurs apoi cu privire la păr, l-au făcut pe solistul de la Carla's Dreams să satisfacă puțin curiozitatea publicului și să se destăinuie.

 
 
Loading...