Vestea că celebrul prezentator de la Pro TV are probleme grave de sănătate a picat ca un trasnet. Fanii, colegii, dar mai ales cei din familie sunt extrem de afectați și se roagă pentru sănătatea actorului. Sora lui Florin Busuioc, Raluca Iorga, a făcut ieri o postare emoţionantă pe Facebook.


De ieri după amiază, Florin Busuioc (56 de ani) se află la Spitalul Fundeni,  Institutul CC Iliescu, din Capitală, după ce un elicopter SMURD l-a transportat de la spitalul din Craiova, acolo unde medicii l-au operat și i-au montat un stent la inimă, după infarctul miocardic suferit pe 6 noiembrie. Ieri, familia a făcut şi primele declarații. Mai întâi, Florin Jr (27 de ani), fiul din prima căsnicie, care și-a exprimat regretul și dorința de a-și vedea din nou tatăl pe picioare, apoi sora actorului. Raluca Iorga a oferit public o declaraţie privind starea de sănătatea a fratelui său, după intervenţia suferită.

florin-busuioc-raluca-iorga-sora.jpg

florin busuioc sora raluca iorga
Cei doi au o relaţie foarte apropiată
foto: arhiva personala

Aceasta a precizat, printr-un mesaj pe Facebook, că Busu are parte de toată îngrijirea medicală de care are nevoie, dar că starea lui de sănătate e în continuare îngrijorătoare: „Vă mulţumim din suflet tuturor pentru urările de bine şi sănătate adresate fratelui meu. Starea lui e stabilă deocamdată, însă lupta va fi lungă probabil. O rugăciune i-ar prinde bine. Doamne ajută!”, a scris femeia, care este profesoară de limba franceză.

Loading...