Sora Monicăi Gabor tace şi face. Mutată în Dubai din 2012, şatena cu picioare lungi s-a săturat să fie doar “topmodelă”, aşa că, mai nou, s-a transformat în designer. Ramona Gabor a lansat o colecţie de costume de baie de lux, numai bune de purtat pe iahturi exclusiviste, pe care şi ea îşi făcea odinioară veacul, în braţele afaceriştilor cu conturi pline.


În 2011 vuia showbiz-ul la vestea că Ramona Gabor (27 de ani) şi-a înşelat iubitul, pe Gabi Bădălău, în timpul unei escapade la Cannes, pe iahtul unui bulgar putred de bogat. Click! a publicat fotografii grăitoare cu sora lui Moni, sărutându-se cu Alexandrov Chavdar (39 de ani), un afacerist cu o avere estimată la 40 de milioane de euro.

Ulterior, vedeta a recunoscut, spăşită, dezmăţul de pe iaht, dar şi faptul că a petrecut cu bulgarul şi în intimitate, sub puntea vasului, nu doar „la suprafaţă”. Ei bine, v-am reamintit aceste lucruri, pentru că ştirea de azi are mare legătură cu cea din trecut. Se pare că Ramonei Gabor i-a intrat luxul sub piele, iar iahturile luxoase fac parte şi acum din programul ei zilnic, în Dubai.

Tânăra băcăuancă s-a cam săturat de statutul de fotomodel, meserie pe care spune că o practică în Dubai, aşa că a schimbat macazul şi a făcut un pas înainte, devenind designer. Şatena a creat câteva ţinute estivale, compuse din bikini, sutiene şi diverse rochiţe diafane, care se pot purta cu precădere în croaziere şi la petreceri exclusiviste de pe iahturi.

ram2untitled-1.jpg

2016. Şatena s-a pozat tot pe ambarcaţiuni luxoase, de data aceasta din Dubai, promovându-şi linia de costume de baie

 

Colecţia se numeşte “Flawless” (n.r. perfect, în limba engleză) şi poate fi admirată şi cumpărată online, de pe contul de Instagram byramonagabor sau de pe site-ul cu acelaşi nume, la preţuri care pornesc de la 200 de euro. Ba chiar şi şedinţa foto de promovare a avut loc tot pe diverse iahturi, semn că acolo ţinutele se integrează cel mai bine în peisaj. Pozele au fost realizate de Dorian Blond, un fotograf celebru în Dubai. Trebuie să recunoaştem că respectivele costume de baie se mulează bine pe silicoanele Ramonei, care la o înălţime de 1,76 metri, abia dacă mai cântăreşte 52 kg.

Ramona: «Am fost sub punte, dar nu am stat două ore»

Bărbatul care a fermecat-o pe Ramona Gabor la Cannes, în urmă cu cinci ani, este un burlac râvnit din ţara vecină. Bulgarul Alexandrov Chavdar deţine un lanţ de hoteluri în staţiunea Sunny Beach, dar şi mai multe afaceri imobiliare în Sofia. Pe iahtul “Mica Sirenă”, un Azimut 105, lung de 30 de metri, pe care s-a lăfăit şi Ramona, a plătit nu mai puţin de 10 milioane de euro. După dezvăluirile de la vremea aceea, din Click!, Ramona a recunoscut că a călcat strâmb. “Mi-a plăcut de Alex, e un bărbat frumos, şarmant cu care multe femei şi-ar dori să fie. Cred că şi lui i-a plăcut foarte mult de mine. Nu ştiu cum s-a ajuns ca de la două poze în care ne sărutam să se spună că am făcut altceva sau că am luat şi bani pentru asta. Am fost sub punte, dar nu am stat două ore, cum s-a scris”, a spus Ramona la “Acces direct” (Antena 1).

 
 
Loading...