Zi de miercuri cu ghinion pentru Sorana, ex-A.S.I.A. Cântăreaţa a fost făcută "sandviş" în trafic. În timp ce a oprit liniştită la un semafor de pe calea Victoriei, a fost lovită din spate de un taximetrist şi aruncată în altă maşină. În urma impactului, maşina cântăreţei s-a ales cu avarii majore, iar coloana cervicală a artistei a avut serios de suferit. Solista nu purta centura de siguranţă în momentul accidentului.


Sorana a tras o sperietură zdravănă într-un moment în care visa la copilăria ei. Cântăreaţa se afla în trafic, chiar în faţa blocului în care a stat cu ani în urmă şi în timp ce devenise nostalgică a fost trezită brusc din amintiri şi zguduită serios. Ea a povestit într-o intervenţie telefonică la "Agenţia Vip" cum s-a petrecut incidentul.

sorana_masina.jpg

sorana masina accident
Fiatul Soranei a suferit pagube importante
foto: captură Antena Stars

"Nu ştiu ce făcea domnul taximetrist din spatele meu, pentru că noi toţi ceilalţi din trafic pusesem frână, fiind la semafor. M-am trezit lovită din spate foarte puternic şi aruncată în maşina din faţa mea, care era oprită. Aveam centura de siguranţă prinsă prin spatele meu, aşa că riscam să se deschidă airbag-urile din scaun şi să-mi lezeze coloana cervicală. Şi aşa am eu nişte probleme, pe care cred că le moştenesc de la mama, şi am avut o sensibilitate în zona coloanei, care s-a manifestat cu nişte dureri acute de spate", i s-a plâns solista lui Cristi Brancu.

sorana.jpg

sorana darclee accident
Aşa arată maşina cântăreţei după accident
foto: captură Antena Stars

În urma accidentului, maşina cântăreţei a fost şifonată serios, aşa că va avea nevoie de mecanici pricepuţi care să o facă la fel cum a fost înainte de incidentul neplăcut din trafic. Reparaţiile o vor lăsa câteva săptămâni pieton. 

 
 
Loading...