Sore este captivă într-o închisoare în videoclipul regizat de ea pentru nouă piesă „Lângă ține”, continuarea poveștii redate tot sub semnătura ei regizorală în clipul „Cum să mă las”, lansat de Sore la începutul iernii cu un succes mare în online.


Într-o celulă semiobscură, cu pereții scrijeliți cu zilele rămase până la eliberare, cu mâinile legate la spate, cu hainele murdare și pătate de sânge, rănită, cu ochii pierduți ca după o tortură a martorilor, Sore spune metaforic și foarte puternic vizual povestea captivitatii într-un trecut sau prezent dureros.

„Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ținem singuri, o închisoare a minții. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică simplu și curat că noi suntem și judecătorii, dar și salvatorii noștri”, explică artista ideea care a stat la baza creației ei. 

Piesa „Lângă ține” vorbește despre sentimentele care se nasc în urmă unei relații toxice, despre captivitate și despre eliberare: „Știm cu toții cum e, toți ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau alta, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră. Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi și trebuie să o conștientizăm, să învățăm să ne iubim și să ne prețuim”, declară Sore despre mesajul noii sale piese „Lângă ține”.  

 

Ghidată după principiul că cel mai important nu este ce ți se întâmplă, ci ce înveți din ce ți se întâmplă, Sore își transpune doar experiențele personale în artă sa.

„Nimic din ceea ce scriu, compun, regizez, comunic nu-mi este străîn. Toate experiențele din viață mea se regăsesc în artă mea și nu știu dacă aș putea fi mulțumită de mine dacă lucrurile ar stă altfel. Îmi doresc că cei care ascultă piesă să simtă că nu există barometru pentru suficientă, există doar păreri, principii și oameni diferiți. Iubirea de sine este cea mai importantă și doar ea atrage, în urmă ei, respect, armonie și admirație”, mărturisește artista Sore despre noul ei proiect.

 
 
Loading...