Graţiela Teohari Duban (29 de ani), soţia tinerică a actorului Andrei Duban (43 de ani), contribuie din plin la rotunjirea veniturilor familiei. Blonda este protagonista unui spot publicitar la o cunoscută marcă de biscuiţi pentru care a încasat o sumă frumuşică.


Andrei Duban este un bărbat norocos şi invidiat în acelaşi timp. Nu doar că are o soţie tânără şi frumoasă, ci şi descurcăreaţă. Graţiela a dat lovitura la finele anului trecut, când a pus mâna pe un contract important pentru a face reclamă unei mărci cunoscute de biscuiţi. Frumoasa blondă nu a avut nici o „pilă” şi a luat castingul pe forţele ei.

Şi ea actriţă de meserie, Grațiela muncește cot la cot cu soțul ei. Pentru reclama aceasta, s-a dus la preselecţii şi nu s-a prezentat ca fiind nevasta lui Andrei Duban, ci Graţiela Teohari Duban, actriţă. Zâmbetul ei i-a cucerit pe cei prezenţi, care i-au propus imediat să intre în proiect. „Regizorul spotului era străin, deci nu avea cum să ştie cine este la probe în faţa lui. A selectat-o pur şi simplu. A fost o chestie de noroc şi de şarm”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi actori pentru Click!

Chiar dacă nu este atât de cunoscută ca alte vedete din România care apar în reclame pe sume colosale, Graţiela a bătut şi ea palma pe o sumă frumuşică. În jur de 5.000 de euro i-au intrat în cont actriţei pentru ca imaginea ei să fie folosită exclusiv timp de doi ani pentru a promova o cunoscută marcă de biscuiţi.

Contractul a fost încheiat pentru doi ani

 

În reclamă, Graţiela este o însoţitoare de zbor dezinvoltă, care îi uimeşte pe pasageri când se descalţă şi îşi urmăreşte programul preferat în avion alături bineînţeles de biscuiţii cărora le face reclamă.

Împlinită și din punct de vedere personal

duban-6-act-3.jpg

Andrei şi Graţiela Duban
Andrei si Graţiela Duban sunt foarte fericiți alături de băiețelul lor, Armin
foto: arhiva personală

 

Andrei Duban s-a căsătorit cu Graţiela acum cinci ani. Cei doi au împreună un băieţel pe nume Armin (4 ani).

Vedetele își rotunjesc veniturile din spoturi publicitare

vedete_in_reclame.jpg

vedete reclama andra cabral puya
Andra, Andi Moisescu, Maia Morgenstern, Mihai Bobonete, Puya și Cabral sunt doar câteva dintre vedetele care apar în spoturi publicitare
colaj: Click!

 

Andra (29 de ani) e „regina reclamelor”. Solista și-a asociat imaginea cu mai multe produse: scutece, vopsea de păr (de la Garnier) și chiar alimentare (Delikat). Potrivit surselor Click!, a reuşit să adune, din doar trei reclame, aproximativ 150.000 de euro. Andi Moisescu (43 de ani) apare și el într-un spot publicitar pentru Selgros, alături de actrița Maia Morgenstern (53 de ani). Mihai Bobonete (35 de ani) alias Bobo din „Las Fierbinți” se îndoapă cu sticks-uri și „crănțănele” cu eticheta Croco, iar Puya (36 de ani) și Cabral (38 dea ni) fac reclamă chipsurilor marca Lays.

 
 
Loading...