Petrecerea aniversară a revistei Cosmopolitan a strâns la un loc, joi seara, cele mai în vogă vedete ale momentului. Deşi are un program aglomerat şi este mereu între două avione, soţia lui Bobby Păunescu nu a ratat evenimentul. Pentru seara festivă, fotomodelul Alice Peneacă a optat pentru un costum negru din satin inspirat din stilul japonez, care i-a făcut pe toţi să exclame când au văzut-o.


Alice Peneacă nu poate trece neobservată nici dacă îşi propune acest lucru. Fotomodelul a strălucit la propriu joi seara la petrecerea Cosmopolitan. A optat pentru un costum din satin negru, strâns în talie şi o pereche de pantofi stiletto. Poşeta turcoaz a fost pata de culoare care a urcat vestimentaţia fotomodelului în topul criticilor de modă la rubrica "bine îmbrăcate".

alice peneaca cosmopolotan tinuta alin galatescu
Alice Peneacă a fost una dintre cele mai bine îmbrăcate vedete de la eveniment
foto: Sever Gheorghe

"A fost clar una dintre cele mai bune apariţii de la petrecere. Costumul cu accente japoneze, legat în talie cu acel cordon, i-a venit superb. Anul acesta, mai mult ca sigur că au fost cele mai îndrăzneţe apariţii de pe covorul roşu. le felicit pe vedete pentru curaj!", a spus Alin Gălăţescu, analist de modă, pentru Click!.   

Alice Peneacă are 24 de ani şi o carieră înfloritoare în domeniul modellingului. Nu are intervenţii estetice, fiind posesoarea unor sâni naturali și a unui posterior bombat de la mama natură. Buzele la care medicul nu a avut ce să retuşeze și privirea pătrunzătoare pusă în valoare de ochii albaștri reprezintă niște atuuri care i-au deschis multe uși atât în lumea modei, cât și în cea a cinematografiei, dar i-au netezit şi drumul spre inima omului de afaceri Bobby Păunescu, care anul trecut a făcut-o mireasa lui.

loading...
Loading...