Fotoreporterii Click! au făcut vineri primele poze cu medicul dermatolog Alina Cupşa după anunţul despărţirii de cântăreţ.


Alina Cupşa, fosta soţie a lui Cătălin Crişan, încă este răvăşită de divorţ. Medicul dermatolog s-a mutat din casa artistului. Fotoreporterii Click! au surprins-o vineri tristă şi fără verighetă pe deget.

2-bd-2.jpg

Februarie 2010: Alina şi Cătălin, pe vremea când se giugiuleau în scara blocului unde locuia ea

Fosta soţie a lui Cătălin Crişan, Ioana Alina Cupşa (36 ani) a plecat din casa din Berceni a artistului, de care s-a despărţit la sfârşitul anului trecut. Aceasta s-a mutat înapoi, în apartamentul în care a stat înainte să se căsătorească cu interpretul Cătălin Crişan. Aici a fost şi cuibuşorul de nebunii al Alinei, atunci când abia îl cunoscuse pe interpret.

Vineri, în jurul orei 15.00, Ioana Alina Cupşa a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în timp ce pleca de la locuinţa sa spre serviciu. Femeia, care a divorţat de Cătălin Crişan, părea îngândurată.

Ea a plecat în ultimul moment spre Centrul de Tratament şi Diagnostic “Victor Babeş” din Bucureşti, unde lucrează, probabil din dorinţa de a sta cât mai mult cu fetiţa ei şi a lui Cătălin Crişan, Lara Maria, în vârstă de un an şi jumătate.

Cătălin Crişan şi Alina Cupşa au făcut nunta în vara anului 2011

Cătălin Crişan şi Alina Cupşa au făcut nunta în vara anului 2011

Faptul că a plecat în grabă e demonstrat prin aceea că s-a dat cu cremă pe mâini abia după ce s-a urcat în automobilul ei, şi nu înainte să plece din casă. Pe faţa ei sunt urme vizibile ale divorţului de interpret. Discreţia n-a ajutat-o pe Alina Cupşa.

Se pare că medicul nu şi-a revenit încă după despărţirea de artist, veste care a fost ca un trăsnet pentru apropiaţii şi prietenii acestora. Informaţia a fost dezvăluită joi de Click!, în exclusivitate.

Artistul a negat divorţul de Alina, apoi, la scurt timp, după ce a fost contactact de reporteri Click!, acesta a confirmat pe Facebook divorţul de medicul dermatolog.

“Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu şi Alina am decis să ne separăm vieţile. Atât ea cât şi eu nu vom comenta absolut nimic referitor la motivele despărţirii noastre şi rog presa să nu insiste. Este un divorţ de comun acord, suntem tutori comuni şi vom avea amândoi grijă de cea mică”, a scris artistul de reţeaua de socializare.

Despre motivele divorţului lor nu au întârziat să se facă speculaţii. Unii spun că interpretul cheltuia bani la jocurile de noroc. Alţii dau vina pe nereuşitele din plan artistic ale lui Cătălin din ultima vreme.

”Cătălin aşa a făcut şi în relaţia cu Lucia, doar că, fiind căsătoriţi de mai mulţi ani, aceasta a încercat să treacă mai mult cu vederea şi a divorţat de el atunci când nu a mai putut. Şi despărţirea de Lucia, cât şi cea de Alina au venit nu doar pe fondul faptului că a cheltuit banii la jocurile de noroc, ci şi pe baza unor frustrări acumulate de-a lungul anilor, legate de carieră. Nu a mai făcut absolut nimic... Nemulţumirile pe plan profesional s-au reflectat şi în familie”, ne-a mărturisit un apropiat de-al interpretului nostru.

Are trei copii cu două neveste

2-bd-5.jpg

Lucia Bubulac are doi copii cu cântăreţul, Daria şi Raris

Cătălin Crişan (46 ani) a divorţat de Lucia Bubulac în 2009, după 14 ani de căsnicie, iar în numai doi ani şi-a refăcut complet viaţa. Artistul s-a recăsătorit cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupşa (36 ani) la sfârşitul anului 2010, când au făcut cununia civilă. Nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, Alina l-a făcut din nou tată pe artist, aducând pe lume o fetiţă, Lara Maria. Interpretul mai are doi copii din mariajul cu Lucia, Daria (13 ani) şi Raris (10 ani). Relaţia cantautorului cu cei doi copii ai săi mai mari s-a răcit, după ce s-a recăsătorit cu medicul dermatolog. În timp ce Lucia Bubulac l-a acuzat că a uitat de cei doi copii ai lor, Cătălin Crişan s-a plâns că aceştia nu l-au sunat să-l felicite când a devenit iar tată. 

 
 
Loading...