Soția și fiul lui Florin Condurățeanu sunt distruși după tragica dispariție a jurnalistului. Aceștia au facut declarații tulburătoare, acum când se împlinesc 40 de zile de la moartea regretatului jurnalist.


Gabriela, femeia are i-a fost alături marelui jurnalist mai bine de cinci decenii din viață, nu-și revine! Femeia de abia mai are puterea de a se întoarce în casa în care a locuit cu soțul său, loc unde acesta a făcut infarct și a murit subit chiar în brațele fiului lor. “Am simțit tot timpul că este lângă noi. Mă îngrozesc că trec 40 de zile, când se spune că sufletul pleacă undeva la locul de odihnă și că nu-l vom mai simți. Suntem mulțumiți sufletește că am mers permanent la cimitir. Moartea a fost instantanee, deci nu am fost pregătiți, au reușit să refacem ce era de refăcut, în fiecare zi am aprins o lumânare în casă. Dar trebuie să recunosc că, de data asta, eu, fiind mereu considerată din toată familia cea mai puternică la necazuri, cum este decesul, sau probabil reușeam să mă montez... el mă încuraja foarte mult. Îmi spunea că-s puternică, că pot, mă întărea foarte acum, acum eu am fost foarte slabă și ei au fost mai puternici. Nici astăzi nu am avut curaj să ajung acasă, să deschid ușa, să nu mai aud vocea aceea, discuțiile noastre”, a declarat soția lui Florin Condurățeanu, la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

sotie-florin-condurateanu.jpg

sotia lui florin condurateanu
Soția lui Florin Condurățeanu, de neconsolat după moartea jurnalistului
foto: captură/Antena 3

Ce a apucat să spună Florin Condurățeanu înainte să moară?

Răzvan, fiul lui Nea Țuțu, nu va uita niciodată ultimele cuvinte pe care tatăl său a mai apucat să i le spună în timp ce se stingea în brațele sale. Eu nici nu m-am așteptat să se întâmple așa ceva, nu știu cum să explic ce s-a întâmplat. A fost zdruncinător, când eu am sunat la salvare și salvarea nu a venit. Respira foarte greu, l-am întors, l-am dat cu apă, a zis da și când am sunat a patra sau a cincea oară mi-au spus că acum pleca salvarea că fusese la un alt pacient. Asta a fost, nu mai contează, acum contează că Țuțu nu mai e printre noi. Durerea familiei este majoră și va rămâne pentru totdeauna, nu poți să stingi așa ceva niciodată. E ceva sfâșietor că nu-mi mai sună telefonul să mă întrebe ce fac. Îniante să plece a spus foarte clar că noi să stăm liniștiți că totul va fi foarte bine”, a declarat Răzvan, fiul jurnalistului, rememorând ultimele clipe de viață ale tatălui său.

razvan-fiul-lui-florin-condurateanu.jpg

Răzvan, fiul lui Florin Condurățeanu
foto: captură Antena Stars

Jurnalistul Florin Condurățeanu s-a stins din viață luni, 28 iunie, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. Răzvan, fiul jurnalistului, era lângă tatăl său când a sunat la 112, însă ambulanța a ajuns mult prea târziu. Îndrăgitul jurnalist își doarme somnul de veci la Cimitirul Bellu, pe Aleea Scriitorilor.

Citește și:

Soția lui Florin Condurățeanu, de neconsolat după moartea jurnalistului. «Nu i-am prins ultimele cuvinte»

Florin Condurățeanu, condus joi pe ultimul drum. Dan Diaconescu: “Îi spuneam Îngerul. Mi-a fost ca un tată”

 
 
Loading...