Zilele trecute Ilie Năstase a șocat cu declarația că-și mai dorește un copil la vârsta de 73 de ani. Soția fostului tenismen, constănțeanca Ioana Simion (43 de ani), nu este însă surprinsă, ba din contră, vrea și ea un bebeluș și chiar „lucrează” la realizarea acestui plan.


Planurile lui Ilie Năstase de a avea un copil cu Ioana Simion sunt mai vechi. „Suntem de aproape un an de zile împreună. Ne simțim bine. Poate vom avea timp acum și de o fetiță ceva, de un băiețel. Soția mea mi-a promis că, dacă e fetiță, o vom face jucătoare de tenis. Mi-a promis asta. Tocmai vorbeam zilele trecute că nu înțelege cum niciunul dintre copiii mei nu joacă tenis. Și a spus că dacă noi vom avea un copil, ea îi pune racheta în mână de la șase luni”, a spus recent Ilie Năstase la PRO TV.

Soția lui Ilie Năstase: „Nu este prea târziu să avem o fetiță”

Click! a contactat-o pe Ioana Simion, soția cu 30 de ani mai tânără a fostului lider mondial ATP. „De când l-am întâlnit, Ilie mi-a spus că își dorește un copil, în special o fetiță. Nu cred că e prea tarziu pentru asta. Noi ne dorim, va fi ce-o vrea Dumnezeu. Mie chiar îmi sunt dragi copiii, am o nepoțică de două luni și ne pregătim pentru botezul ei”, ne-a spus Ioana Năstase.

Citește și:

Ilie Năstase, în instanţă după ce a fost prins băut la volan: «Nu am omorât pe nimeni»

Totul despre nunta lui Ilie Năstase. Iubita tinerică a devenit bunică la 43 de ani

Nasty, bărbatul cu cinci neveste și cinci copii

Ilie Năstase s-a căsătorit de cinci ori: în 1973 cu Dominique Grazia, un manechin extrem de apreciat la vremea respectivă, în 1987 cu fotomodelul Alexandra King, în 2004 cu Amalia Năstase, de care a divorțat în 2010, în 2013 s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în aprilie cu Ioana Simion. Trei dintre ele l-au făcut tătic: patru fiice și un fiu. Nathalie (43 de ani) este rodul iubirii dintre el și prima soție, Dominique Grazia; cu Alexandra King are un băiat și o fată, Nicholas (32 de ani) și Charlotte Alexandra (29 de ani); din relația cu Amalia Năstase au rezultat două fetițe, Alessia (16 ani) și Emma (12 ani).

Loading...