Fostul prezentator al emisiunii “Întâlnirea de la miezul nopţii”, de la TVR, celebrul Petre Magdin (76 de ani), s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, în urmă cu trei ani, când a suferit un accident vascular. Medicii, soţia Ana Moroşanu şi credinţa l-au salvat din ghearele morţii. Petre şi Ana au fost recent la Mănăstirea Govora, pentru a le duce alimente măicuţelor.


La trei ani de la atacul cerebral suferit, Petre Magdin şi soţia lui, Ana, au mers la Mănăstirea Govora, în Judeţul Vâlcea, pentru a le duce alimente măicuţelor, în semn de mulţumire că Dumnezeu l-a vindecat. Şi Anei i-a prins bine această vizită la celebrul lăcaş de cult: „Aveam nevoie de puţină reîncărcare spirituală, chiar dacă eu mă rog în fiecare seară, la crucea mea de pe deal, care îmi aduce enorm de multă linişte, o iubesc! Mi-am dorit să ajungem la Mănăstirea Govora, ca să îmi dovedesc că sufletul meu este vindecat de toate trăirile triste din urmă cu doi ani şi ceva!”, ne-a spus soţia lui Petre.

”Nu mi-a fost uşor!"

14-petre-magdin.jpg

Petre şi Ana sunt suflete-pereche. Ea i-a fost mereu aproape, la greu

 

Cei doi şi-au încărcat bateriile în acest mic colţ de Rai: ”Nu mi-a fost uşor, dar, ajungând acolo, am tras aer în piept, mi-am spus, totul este bine, şi a fost bine, iar Petre, foarte fericit, mă striga să îi fac poze. Mulţumesc bunului Dumnezeu că îl văd sănătos şi fericit, pentru că nici nu pot să îmi imaginez viaţa fără Petre, este cel mai bun om din viaţa mea, vorbim de Petre Magdin. Era unul dintre cei mai ocupaţi oameni din România, dar eu am fost mereu prioritatea vieţii lui, nu m-a pus niciodată să rămân în aşteptare pentru că are treabă, lăsa filmări ca să vorbească cu mine la telefon, iar acum el are parte de linişte, de pace, de fericire lângă mine! Mă rog mereu să nu mă «părăsească» niciodată. Dumnezeu să fie bun, şi, să ne ajute să plecăm împreună, de mână, pentru că ştiu că nimeni nu m-ar mai iubi cu atâta grijă ca Petre!”, ne-a mai povestit, cu emoţie, Ana Moroşanu Magdin. Ea ne-a dezvăluit că Petre, care a suferit şi de adenom de prostată, s-a vindecat inclusiv cu ajutorul unor produse naturiste.

 
 
Loading...