De-a lungul perioadei de restricţii impuse de pandemia de coronavirus, lui Viorel Lis i-au lipsit cel mai mult vizitele la sălile de jocuri. Imediat după ridicarea interdicţiilor, fostul edil al Capitalei s-a oprit direct la o sală de jocuri. Oana, soţia lui, i-a ţinut pumnii şi a sperat să câştige la păcănele. 


“Cel mai greu îi este lui Viorel. El era obişnuit să iasă mereu din casă, să facă mişcare şi cel mai greu îi este că nu mai poate juca la păcănele, slăbiciunea lui cea mai mare. Abia aşteaptă să se termine cu pandemia asta”, spunea Oana Lis, în urmă cu o lună.  După relaxarea măsurilor privind pandemia, soţul ei a făcut primul drum, aşa cum era de aşteptat, la o sală de jocuri din zona Vitan, acolo unde obişnuieşte să se destindă de ani buni. Astfel, de pe 15 iunie, când au fost redeschise aceste spaţii destinate jocurilor de noroc, fostul edil e în al nouălea cer. 

familie_foto_facebook_1.jpg

Comentariile Oanei Lis pe Facebook sunt pline de umor

Viorel Lis este unul dintre jucătorii care au noroc şi câştigă frecvent sume frumuşele, un mod de a-şi rotunji pensia. El n-o uită nici pe Oana, care poate cheltui o parte din câştig la restaurantele preferate. Cu mască, regulamentar, Vio, aşa cum este alintat, a jucat zilele trecute la păcănele, susţinut de Oana, care îi ţinea pumnii şi se ruga să câştige. Fotografia a fost postată pe pagina ei de socializare şi a fost însoţită de un comentariu.

pacanele_1.jpg

viorel lis la pacanele
Viorel Lis, gata să dea lovitura la jocurile de noroc
foto: arhivă personală

 

“După marea pandemie, e bine venită marea păcăneală! Hai să-i ţineţi pumnii, poate câştigă şi mă duce şi pe mine la mare!”, a scris Oana. Unul dintre admiratori i-a transmis Oanei să nu se îngrijoreze, că poate să vină cu el la mare. Alţi internauţi au atenţionat-o să aibă grijă de Viorel, ca să nu termine pensia dacă joacă prea des. “Îmi place foarte mult că Viorel are autocontrol şi nu joacă foarte mult. E o plăcere pentru el, nu joacă sume mari, e doar o distracţie, dar una cumpătată. În ziua respectivă nu a câştigat, dar îi era şi lui dor să joace. Altă plăcere nu prea are”, spune Oana pentru Click! 

oana-lis.jpg

Oanei Lis i-au lipsit ieșirile la terase
foto: Mihai Ionescu

După ce au părăsit sala de jocuri, fostul edil al Capitalei şi soţia lui s-au delectat la un restaurant de fiţe. De altfel, veniturile familiei s-au mai rotunjit, de când Oana profesează ca psiholog. 
 
 
Loading...
Citeste tot despre: