George Burcea și Andreea Bălan au trecut prin momente dificile în ultimele luni, după ce artista a fost la un pas de moarte după ce a născut. Soțul acesteia a fost constant lângă ea, iar cuvintele critice la adresa partenerei lui de viață l-au scos din minți.


George Burcea a răbufnit pe Facxebook, după ce Iulia Albu a criticat-o pe Andreea Bălan. Fashion editorul a afirmat că artista și-a dorit să atragă foarte tare atenția și să profite de situația delicată în care s-a aflat. Iulia Albu nu a fost singura care a criticat-o pe Andreea Bălan, iar George Burcea nu s-a mai putut abține. Sătul până peste cap de cuvintele urâte aruncate la adresa partenerei lui de viață, acesta a transmis un mesaj dur.

„Închei aici un capitol frumos și cu tine… gata, relația noastră s-a terminat. Te părăsesc, dobitocule ce ești. Fumează ce vrei, dar sigur n-aș fuma vreodată ce ai tu… Chestia aia e proastă, îți spun… Vrei ceva bun, scrie-mi în privat și te rezolvă băietu`”, a scris George Burcea.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

Cântăreața a născut-o pe cea de-a doua fetiță prin cezariană, iar în timpul intervenției chirurgicale a făcut un stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut la acea vreme chiar de George Burcea.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei", a fost mesajul actorului George Burcea, publicat pe rețelele sociale. 

În doar o lună, Andreea Bălat a suferit trei operații. Cântăreața a avut parte de complicații și a fost operată de trei ori din cauza unei embolii amniotice. Din fericire, acum se simte bine și speră că va reveni curând pe scenă.

„Operația se vindecă foarte bine, tocmai am ieșit de la doctor, mi s-au scos toate firele. Am făcut și o ecografie și am văzut că nu mai am nici un hematom. În sfârșit după trei operații totul este bine, sunt pe drumul cel bun, spre vindecare. Trebuie să mai stau în repaus, să nu fac efort și sport. În sfârșit am scăpat de orice pericol”, a mărturisit recent Andreea Bălan.

 

 

Citește și

Cum se simte Andreea Bălan după ce a depășit momentul critic

Ce spune doctorul care a salvat-o pe Andreea Bălan: «Resuscitarea a durat un minut»

Loading...