Soțul Mariei Cârneci a murit luni, 25 noiembrie, după o luptă lungă cu o boală necruțătoare. Acesta a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu câteva luni, însă problemele sale de sănătate nu au putut fi remediate de către tratamentul prescris de către medici.


În urma intervenției au apărut mai multe complicații, iar corpul soţului Mariei Cârneci a cedat, după luni întregi de chin teribil. Din păcate, luni el a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens in sufletele apropiaților. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o femeie norocoasă pentru faptul că avea alături de e aun bărbat care o încuraja în cariera sa şi o iubea necondiţioant.

Maria povestea mereu, cu un zâmbet pe buze, despre perioada de început a relaţiei sale cu cel care avea să îi devină soţ şi sublinia faptul că soţul şi fiul ei sunt cele două persoane care îi umplu inima de fericire.

Maria Cârneci vorbea întotdeauna la superlativ despre soţul său 

"Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.

Sunt o femeie fericită şi extrem de mulţumită de ceea ce mi-a dat Dumnezeu! Fac tot ce-mi stă în putinţă pentru ca lucrurile să decurgă normal, dar singura părere de rău pe care o am referitor la familie este că nu am putut fi şi nu pot fi acasă de Sărbători.

În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă”, declara artista pentru revista Taifasuri acum ceva timp.

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus marţi, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera. 

 
 
Loading...