Speak și Ștefania sunt unul din cuplurile care au pornit pe Drumul Comorilor în cel de-al treilea sezon Asia Express. Ea entuziasmată şi el reticent au decis să încerce totuşi această experiență care s-a dovedit a fi cu mult peste ce s-au așteptat. Din faţa televiziorului, cei doi au creuut că multe scene ar fi fost aranjate de producători ca să pară mai spectaculoase.


Asia Express nu este o joacă, deşi poate pentru mulţi pare o emisiune de divertisment. Speak şi iubita lui Ştefania au acceptat să facă parte din proiect, iar orele de filmare li +0sau părut chinuitoare de-a dreptul.         

“În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak. La fel ca și în cazul celorlalte echipe și cei doi au un top al celor mai dificile lucruri pe care trebuie să le facă în Asia Express.

Filipinezii gătesc sânge la grătar

“Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte. Mâncarea lor e bună, am încercat niște mațe la grătar, dar nu am putut nici măcar să gustăm sângele…au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar”, au povestit cei doi.

Care sunt cele 9 perecehi de concurenţi Asia Express

Un alt lucru care i-a surprins pe Speak şi Ștefania a fost veridicitatea acestui show. “Eu vă zic sincer că de acasă mă gândeam că mai sunt și lucruri aranjate, ba chiar m-am bazat pe asta când am decis să vin, dar ce să vezi?! Totul este enervant de adevărat, fugim toată ziua, stăm în locuri în care n-am fi stat niciodată, facem lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată. Nu mi-am imaginat că este atât de real totul și cred că experința asta o să mă bântuie multă vreme de acum încolo”, a mărturisit Speak.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

 

Citeşte şi:

 

Cinci vedete-surpriză în noul sezon «Asia Express». Unde se va filma show-ul de acestă dată

Dovada că «reginele Instagramului» se duc să trăiască la Asia Express cu doar un dolar pe zi

 

 

 
 
Loading...