Speak și Ștefania formează un cuplu de mai mult timp, iar experiența Asia Express pare că i-a apropiat și mai mult, ba chiar ar putea ajunge în fața alatarului și să-și lege drumurile pentru totdeauna. Ambii cântăreți au pornit în aventura vieții lor, neașteptându-se la ce aveau să-i aștepte, recunoscând faptul că acum sunt mult mai apropiați, după ce au trecut prin momente critice.


Speak a dezvăluit faptul că relația dintre el și Ștefania s-a consolidat, iar acum este mai puternică ca niciodată, după o experiență atât de intensă precum cea trăită în sezonul 3 din Asia Express.

Cei doi artiști au trăit momente critice și pline de suspans în Filipine și Taiwan, însă acel lucru pare că i-a făcut să se apropie și mai mult, iar acum sunt de nedespărțit.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți. (…) Atuurile noastre au fost că am știut să ne drămuim explozia asta de nervi și de energie negativă. Am știut cum să ne controlăm. Și că am fost uniți. Cel mai important a fost că nu am căzut psihic în același timp. Ori cădeam eu, ori ea, și ne ridicam unul pe altul. Am primit o confirmare în Asia Express despre relația noastră – e ceea ce trebuie', a declarat Speak, potrivit spynews.ro.

Competiția a fost ca un test pentru relația lor, iar Speak și-a dat seama că Ștefania este femeia lângă care vrea să râmănă toată viața.

„Nu ne-am certat foarte tare. Ne-am certat, dar nu atât de grav. O să vedeți”, a povestit Speak.

Ce au spus Speak și Ștefania despre aventura Asia Express

 „Asia Express este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer, nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mă gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și  faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele”, a declarat Speak.

„Asia Express înseamnă o mare încercare, dar și o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…și eu am chef non-stop de mâncare. Aaaa, și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar… să înceeeeaapă Asia Express!”, spune și Ștefania. 

Loading...