Ştefan Bănică jr. este extrem de ocupat, iar de când i s-a născut şi al treilea copil programul lui este şi mai plin, orele de odihnă fiind acum numărate probabil pe degetele de la o singură mână.Duminică seara, artistul a fost surprins în trafic de fotoreproterii Click! în timp ce se îndrepta spre scena din parcul Crângaşi unde a susţinut un concert. Artistul a ajuns la destinaţie cu doar 30 de minute înainte ca recitalul lui să înceapă, semn că şi acasă are treabă suficientă.


E fericire mare acasă la Ştefan Bănică jr (51 de ani), de când soţia lui Lavinia Pârva (34 de ani) a adus pe lume în urmă cu o săptămână un băieţel, dar bucuria a venit la pachet şi cu un program aglomerat pentru cei doi părinţi care acum au responsabilităţi noi.

Cum artistul trebuie să se împartă între cariera muzicală şi viaţa de familie, ziua a devenit practic prea scurtă, aşa că Bănică apelează la diverse artificii mai mult sau mai puţin legale ca să câştige timp.  

Ştefan Bănică jr. a trecut de două ori pe culoarea roşu a semaforului

Fotoreproterii Click! l-au surprins extrem de agitat duminică. A sărit peste toate pregătirile şi probele de sunet, căci a ajuns cu doar 30 de minute înainte ca prestaţia lui să înceapă. În timpul recitalului, artistul i-a dedicate Laviniei o melodie sugestivă, iar la finele concertului pe care l-a susţinut în Parcul Crângaşi s-a grăbit să ajungă acasă ca şi cum ar fi avut o urgenţă.

semafor.jpg

stefan banica jr trece pe culoarea rosie a semaforului
Ştefan Bănică jr. surprins chiar când trece pe culoarea roşie a semaforului
foto: Blitz

Imediat ce şi-a terminat prestaţia artistică, solistul a sărit de pe scenă şi s-a dus direct la maşină. Chiar şi sesiunea de autografe pe care în mod normal o ţinea după recitaluri a fost şearsă din programul lui. Ajuns la maşină, Bănică a călcat pedala de acceleraţie şi a făcut slalom printre ceilalţi şoferi. A trecut nu o dată, ci de două ori pe culoarea roşie a semaforului. Cursa nebunească prin oraş a durat doar 17 minute. În urmă cu doar câteva luni, Lavinia era cea care nu ținea cont de regulile de circulație. Atunci bruneta a intrat pe interzis şi a tăiat banda dublă continuă.

Lavinia Pârva a născut cu medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în mare discreție, așa cum își trăiește și relația cu artistul. Lavinia a născut la o clinică privată. Vestea venirii pe lume a micului Alexandru a ajuns la urechile publicului de abia joi, 16 mai, când deja fericita mămică şi bebeluşul se aflau acasă. Lavinia Pârva a fost asistată la naștere de Doru Herghelegiu, medicul care a făcut parte din echipa care i-a salvat viața Andreei Bălan.

"El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aș duce până în pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulțumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Mulțumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Bănică", a scris solista în semn de apreciere pentru doctor.  

 

Citeşte şi:

 

Lavinia Pârva, pictorial cu burtica de gravidă la vedere. A dezvăluit sexul copilului

Prima reacție a Laviniei Pârva despre sarcina cu Bănică

   

Loading...