A început sezonul vacanţelor exotice pentru artiştii noştri, iar Ştefan Bănică jr. şi soţia nu au ratat nici ei o escapadă la căldurică. Însărcinată în al doilea trimestru, Lavinia Pârva a profitat că a trecut de momentele grele de încept şi se relaxează la plajă. Vestea sarcinii a fost dată de artist fix în urmă cu o lună pe scena Sălii Palatului, de ziua fiicei lui Violeta, fetiţa pe care o are din mariajul cu Andreea Marin.


Luna ianuarie este săracă în venimente, dar bogată în imagini spectaculoase din vacanţe. Vedetele noastre se relaxează în locuri cu mult soare, de unde văd zăpada din România doar în poze. Aflată în al doilea trimestru de sarcină, Lavinia Pârva se bucură şi ea de plajele cu nisip fin şi alb din Maldive alături de soțul ei, Ştefan Bănică jr, pe care îl va face anul acesta tătic pentru a treia oară. Cum pe cei doi îi caracterizează discreţia, e limpede că nu vom vedea prea curând pe reţelele de socializare imagini cu ea cu burtica de gravidă. Lavinia s-a lăsat imortalizată însă în apă, cu pălărie și ochelari de soare, semn că se protejează bine de raze.

banica.jpg

stefan banica jr maldive
Ştefan Bănică jr. se relaxează cu soţia în Maldive
Foto: arhivă personală

Același lucru l-a făcut și Ștefan Bănică, care s-a fotografiat în apa de o culoare ireală. Artistului nu i se zăreşte decât capul.

Ştefan Bănică a anunţat că va deveni tată la concertul de Crăciun

Vestea că Lavinia Pîrva va devenit mămică a fost dată chiar de artist, cu ocazia concertului de Crăciun susținut la Sala Palatului. „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta (n.r. 15 decemrbie), o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară', le-a spus artistul, care mai are doi copii, celor prezenți în sală.

 

Citeşte şi:

Cum a transformat-o Bănică pe Lavinia Pârva, în 6 ani, într-o "Zână"

FOTO Lavinia Pîrva, din ce în ce mai sexy de când s-a aflat că este însărcinată! Cum a pozat graviduța

 

 

loading...
Loading...