Ştefan Bănică Jr(52) a fost afectat de pandemia de coronavirus din cauza căreia s-a văzut nevoit să își anuleze toate reprezentațiile muzicale și să renunțe temporar și la proiectele din domeniul actoriei. Cu toate acestea, vedeta încearcă să vadă partea plină a paharului și să transforme izolarea la domiciliu într-o experință plăcută. Înarmat cu multă răbdare și bucuros de timpul pe care îl poate petrece cu copiii săi, Ștefan Bănică și-a canalizat energie asupra rolului de tată!


Ștefan Bănică Jr. este unul dintre artiștii care întotdeauna pare să aibă concerte și diferite proiecte. Întotdeauna activ și gata să facă spectacol, Ștefan este nevoit să renunțe o perioadă la lumina reflectoarelor și la aplauzele furtunoase din cauza pandemiei care a afectat întregul mapamond. Deși concertele i-au fost anulate, Ștefan nu își pierde optimismul și profită de timpul liber pe care îl petrece alături de copiii săi. În cadrul unui interviu, acordat la emisiunea Xtra Night Show, artistul a dezvăluit care sunt părțile pozitive ale izolării. 

copil-stefan-banica.jpg

baietel stefan banica junior
Alexandru, cel mai mic dintre copiii lui Ștefan, împlinește un 1 an pe 13 mai
Foto Arhivă personală

„Cel mai important lucru este că am stat cu băiețelul meu cel mic, care împlinește un an. Am stat două luni, ceea ce nu s-a întâmplat nici cu Ștefan, nici cu Violeta. Asta e partea cea mai bună”, a declarat Ștefan Bănică Junior. Cântărețul este foarte mândru de cei trei copii ai săi și face tot posibilul ca fiecare dintre ei să primească atenția necesară.

fiu-stefan-banica.jpg

fiu stefan banica
Radu a moștenit pasiunea pentru muzică de la celebrul tată
Foto Arhivă personală

Așadar, în perioada pandemiei, Ștefan a completat declarația pe proprie răspundere și s-a deplasat spre locuința Andreei Marin pentru a se întâlni cu fiica lui, Violeta. "Mama Violetei este plecată prin campanii ca să ajute oamenii. Este normal să o văd. Legal, am o gârtie, mă duc, o iau, o aduc înapoi", a relatat artistul.

andreea-marin-si-fiica-sa-violeta_0_0.jpg

andreea marin si violeta
Andreea Marin alături de Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr.
Foto Arhivă personală

Ştefan Bănică Jr. are trei copii cu trei femei 

Ştefan Bănică este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, pe care i-a făcut  cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu a împlinit în luna februarie 18 ani şi îi calcă pe urme în ceea ce privește talentul artistic. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (44 de ani), născută în urmă cu aproape 13 ani, venită pe lume pe 15 decembrie. Actuala soție, Lavinia (34 de ani) i l-a dăruit pe Alexandru, născut în mai 2019.

     

 

Citește și

EXCLUSIV Ștefan Bănică, totul despre viața cu trei copii. Unde s-a afișat solistul cu soția Lavinia Pârva

EXCLUSIV Ștefan Bănică, topit după bebelușul lui. Primele poze cu familia completă

 
 
Loading...