Ștefan Stan (38 de ani) și Andreea Mantea (28 de ani) au avut o relație pasională, dar de scurtă durată. După numeroase certuri, cei doi au pus capăt poveștii de iubire, însă artistul vorbește cu drag despre brunetă.


Andreea Mantea și-a refăcut viața. Își dedică mai tot timpul copilașului ei. Și Ștefan Stan a mers mai departe, după despărțirea de brunetă. Invitat în emisiunea Oanei Turcu, el a explicat de ce s-a despărțit de frumoasa vedetă: „Când am cunoscut-o pe Andreea Mantea, eu o vedeam ca pe un înger, ca pe o somitate, o frumusețe. Am făcut rost de numărul ei și am început să-i dau mesaje. Erau lucruri pe care eu le simțeam, dar erau și lucruri impuse. Ea își dorea prefecțiune, dar eu sunt un dozordonat. Între noi exista o chimie foarte, foarte mare”.

Cu toate că lucrurile păreau că merg ca pe roate, Ștefan Stan a povestit că Andreea Mantea a dat-o cu bâta-n baltă: „La un moment da, ea a făcut greșelile ei. A vorbit urât despre mama. Mama a trecut peste, chiar i-a spus că o să devină mamă probabil și o să vadă ce înseamnă”.

Pe lângă toate acestea, se pare că vedeta îl cam controla pe artist și era posesivă: „Eu am avut încredere în ea. Așa sunt eu construit. Când există siguranță mergi numai înainte. La primul semn de nesiguranță, dai în spate. Când există respect și încredere, relația merge. Dar când îți sună telefonul și te întreabă unde ești, să dai drumul la televizor, să pui cățelul să latre ca să vadă că ești acasă.

Ștefan Stan mărturisit că, după Andreea Mantea, a mai încercat să aibă relații, dar nu au mers bine. Întotdeauna a făcut comparație între frumusețea vedetei și a celorlalte femei din viața lui. Cu toate acestea, artistul a mărturisit că nu mai poate fi ceva între ei: „Ea are o viață, pe care și-o dorește într-un fel. Ea e o femeie împlinită, Are o carieră, un copil, o viață înainte foarte frumoasă”. 

 
 
Loading...