Stela Popescu a avut noroc, dacă putem spune aşa, că menajera Erika Deneş i-a furat doar o pereche de cercei, un inel şi un ceas. În vila ei din zona Piaţa Galaţi, actriţa adăposteşte obiecte preţioase de anticariat, două tablouri valoroase şi multe colecţii adunate din lumea întreagă.


A deschis casa oricui i-a bătut la uşă, a avut încredere în oameni, iar acum regretă amarnic. În weekend, Stela Popescu (80 de ani) a anunţat la Antena 3 că a fost jefuită de aceeaşi menajeră care, anul trecut, a lăsat-o şi pe Mirabela Dauer fără 5.000 de lei. “S-a întâmplat mai demult, eu am descoperit abia acum. Femeia e plecată în străinătate, nu am cum să dau de ea”, a spus Stela. Din fericire, menajera nu s-a atins şi de alte obiecte de valoare, care sunt peste tot în casa Stelei Popescu.

Într-un reportaj realizat de revista “Căminul”, actriţa şi-a prezentat “comorile” de acasă. “Am adunat obiecte aduse de mine din toată lumea. Cei care mă cunosc, ştiu că vizitez târgurile de vechituri, anticariatele, unde găsesc decoraţiuni minunate. Am adus acasă un dulap din Germania. L-am împachetat frumos şi l-am urcat în autocar”, povestea vedeta, pentru “Căminul”. În livingul Stelei Popescu stau la loc de cinste obiecte valoroase de artă. „Am o adevărată pasiune pentru farfuriile de ceramică, pe care le-am adus din oraşele lumii în care am fost. O altă colecţie la care ţin este cea de clovni”, mai spune actriţa, care a atârnat pe pereţi tablouri de suflet. “Printre preferatele mele se numără un tablou de Nicolae Toni-tza şi unul semnat Ion Pacea. Cel din urmă i-a aparţinut marelui Toma Caragiu”.

14-sdkfhjaklsdjf.gif

Fotografii: Revista Căminul/Click!

 

 
 
Loading...