Marea doamnă a teatrului românesc nu se mai priveşte cu drag în oglindă, ca în anii tinereţii, şi se chinuie minute-n şir să-şi macheze ridurile şi pungile de sub ochi, înainte de a urca pe scenă. De la o vreme însă, nici fardurile nu-i mai sunt de prea mare ajutor, astfel că a luat o decizie neaşteptată.


Că iese doar până la piaţă, să cumpere pătrunjel, sau merge la evenimente, Stela Popescu arată mereu ca scoasă din cutie. Coafată şi vopsită roşcat, rujată în culori tari, îmbrăcată în haine scumpe şi cocoţată pe tocuri, actriţa le dă clasă şi femeilor mai tinere. Arată impecabil, însă ea are nemulţumirile ei. Este vorba despre pungile de sub ochi, de care a încercat să scape cu tratamente naturiste sau măşti. ”Nu mă deranjează prea multe la vârsta asta, sunt mulţumită cu mine, dar, uite, am cearcănele astea şi parcă nu mă simt bine. Am vorbit cu domnul doctor Ioan Lascăr, prietenul meu, mă gândesc să-mi fac ceva ca să scap de ele, dar dacă îmi fac operaţie, am nevoie de câteva săptămâni de repaus, ca să mă vindec, să-mi treacă vănătăile. Or’ eu, când să pot să stau? Sunt toată ziua ocupată. Mă gândesc să fac asta într-un concediu”, a dezvăluit Stela Popescu, pentru Click!.

Medicul estetician Chawi Youssef i-a dat câteva sfaturi, după ce i-a analizat fotografiile: ”Aceste cearcăne, pleoape inferioare sau pungi de sub ochi, nu doar că sunt inestetice, ci şi incomode. Se elimină printr-o mică intervenţie chirurgicală, denumită blefaroplastie. Se face de obicei la adulţii care au ţesutul şi muşchii faciali sănătoşi şi care au obiective realiste în ceea ce priveşte îmbunătăţirea aspectului. Cel mai frecvent această intervenţie are loc după  40 de ani. În privinţa vârstei, nu trebuie să-şi facă griji, pentru că acest tip de operaţie se poate face şi cu anestezie locală. Vânătăi apar, şi perioada de vindecare diferă în funcţie de fiecare pacient. Se poate acoperi cu machiaj după 7 zile”.

Actriţa are însă mare teamă de doctori, după ce, la vârsta de 5 ani, a fost muşcată de un păianjen veninos şi a suferit o operaţie fără anestezie. ”Eu de-asta nu am făcut copii, mi-a fost atât de frică de durere! A fost ceva înspăimântător. Groaznic! Cicatricea e imensă şi adâncă, direct pe creştetul capului”, a povestit Stela Popescu, acum câţiva ani, într-un interviu pentru “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Rodica Popescu Bitănescu vrea buze mai mari

La 77 de ani, Rodica Popescu Bitănescu a recunoscut că şi ea îşi doreşte să se lase pe mâna medicului estetician. ”Ridurile de pe gât le am din tinereţe, mereu au fost foarte adânci, de astea trebuie să scap prima dată. O să-mi măresc un pic şi buzele, dar nu vreau să am bot de urangutan, ca artistele astea de pe la televizor. Vreau ceva discret, ca să mă mai recunoască lumea. Mai am nevoie şi de alte îmbunătăţiri, dar nu vreau să le dezvălui, ca să nu atrag atenţia asupra lor, căci poate că problemele le văd doar eu”, a spuns ea, în urmă cu o lună.

Ele s-au «tunat» deja

Şi solistele de muzică populară sunt în pas cu moda şi au trecut pragul cabinetului medicului estetician. Maria Dragomiroiu (60 de ani) şi-a operat pleoapele lăsate şi a apelat la injecţii anti-îmbătrânire. Irina Loghin ( 77 de ani) a făcut şi ea aceleaşi proceduri, dar şi-a mărit şi volumul buzelor. Nicoleta Voica  (59 de ani) este veteran în ceea ce priveşte operaţiile, ea fiind prima vedetă care şi-a pus implant mamar, în 1998, la o clinică din America. Mirabela Dauer (68 de ani) a scăpat de colăceii de pe burtă şi de guşă. Nici Elena Merişoreanu  (68 de ani) nu s-a abţinut, iar la începutul anului a scăpat de riduri. 

 

 
 
Loading...