Stela Popescu, marea doamnă a teatrului și filmului românesc, este neobosită. La cei 80 de ani pe care îi poartă cu mândrie și seninătate, actrița rămâne extrem de activă. Bifează evenimente mondene pe bandă rulantă și arată de fiecare dată impecabil.


După ce miercuri seară (11 mai) a asistat la lansarea videoclipului lui Ruby și Nosfe, "Condimente", joi, 12 mai, Stela Popescu a apărut la o altă lansare. De această dată a fost vorba despre filmul "Tudo", o peliculă românească filmată în doar 13 zile și cu un buget de 4000 de euro.

Așadar, la Cinema Pro din Capitală, de la ora 20:00 au început să se strângă vedetele. Stela Popescu a ajuns chiar cu 30 de minute înainte, și-a cumpărat o revistă, a frunzărit-o și apoi a început să discute cu regizorul Iura Luncașu. Pe tocuri și într-o rochie vaporoasă, actrița a fost o apariție  fermecătoare.

stela_popescu.jpg

stela popescu
Stela Popescu este într-o formă de zile mari
Foto: Cristina Ologeanu

 

Kamara, jumătatea trupei Alb Negru a fost cel a întârziat la eveniment. A sărit grăbit din taxi și s-a îndreptat spre intrarea cinematografului.

kamara.jpg

kamara
Kamara a întârziat la eveniment
Foto: Cristina Ologeanu

 

Zoltan, solistul care a făcut carieră în trupa Sarmalele reci, dar și cântărețul și scriitorul Alexandru Andrieș au fost prezenți la premiera filmului "Tudo". Acesta din urmă a ales să se simtă comod în defavoarea vreunei ținute de gală.

zoltan_alexandru_andries.jpg

zoltan sarmalele reci alexandru andries
Zoltan și Alexandru Andrieș au stat de vorbă câteva minute înainte de startul filmului
Foto: Cristina Ologeanu

tudo.jpg

tudo
"Tudo" este un thriller independent regizat de Iura Luncașu
Foto: Facebook

 

 

 
 
Loading...