Angela Similea primește azi numeroase mesaje de felicitare de la cei dragi, dar și de la fanii ei. Ei bine, artista are toate motivele să se serbeze de Sf. Ion, întrucât, surpriză, interpreta poartă și acest nume de sfânt.


Angela Similea (72 ani) are două prenume și un nume în buletin, deși fanii, apropiații și colegi nu au strigat-o niciodată altfel decât știm cu toții: Angela. Puțini știu că îndrăgita interpretă poartă și un nume de sfânt, acela de… Ioana! Artista își va serba onomastica azi, 7 ianuarie, în prezența apropiaților, așa cum obișnuiește de fiecare dată.

01-front-similea.jpg

angela similea
Angela Similea, în martie 2018, la lansarea cărţii lui Octavian Ursulescu
foto: Dorin Constanda

Angela Similea s-a retras de ceva timp de pe scenă, ultima ei apariție în public, după trei ani de absență, având loc în martie 2018, la lansarea cărții scrise de Octavian Ursulescu, în memoria lui Titus Munteanu. În ultimii ani, artista a stat la fiul ei, Sorin Hilgen, stabilit cu familia în Statele Unite, însă ea a ținut să precizeze că niciodată nu va pleca definitiv din țară. Angela Similea a rămas văduvă în aprilie 2011, după ce soțul ei, Victor Surdu, a murit în urma unei boli necruțătoare.

Loading...