În cadrul emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", de la Pro Tv, Gina Pistol şi Andreea Moldoveanu (casnica de la Masterchef) au fost supuse unei probe foarte periculoase, în ziua cu numărul 14. Cele două fete au înfruntat "Teroarea găurilor negre".


Şi în această zi, provocarea junglei a fost una extremă. Gina Pistol şi Andreea Moldoveanu au avut de-a face cu confruntarea numită "Teroarea găurilor negre". O luptă cu animale, insecte şi multe alte surprize, totul pentru a asigura porţii de mâncare în tabăra celebrităţilor! Fetele au băgat mâna în nişte scorburi periculoase, dar au reuşit, în cele din urmă, să strângă... cinci stele, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

"Erau nişte scorpioni care m-au pişcat, nu se mai dădeau jos de pe mâna mea!”, a mărturisit  Gina Pistol, speriată.

“Era să îşi rupă mâna, dar Gina s-a descurcat minunat, sunt mândră de ea!”, a mărturisit Andreea, în apărarea colegei ei, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

gina.jpg

sunt celebru scoate ma de aici gina pistol
Gina Pistol, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!": “Erau nişte scorpioni care m-au pişcat, nu se mai dădeau jos de pe mâna mea!”
Foto: Captură Pro TV

 

La "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", vremea e capricioasă

De câteva zile, vremea e foarte capricioasă în Africa de Sud. Celebrităţile din tabăra de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" trebuie să doarmă în pături ude, încearcă să îşi usuce pernele la foc şi să se protejeze, pe cât posibil, de orice picătura de ploaie. Este din ce în ce mai complicat, iar mulţi dintre ei nu au mai dormit de câteva nopţi.

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": vedetele care rămân pe poziţii în jungla africană

elena.jpg

sunt celebru scoate ma de aici lasconi
Elena Lasconi a plecat de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"
Foto: Captură Pro TV

 

Elena Lasconi a părăsit jungla în ziua cu numărul 14! "Eu nu sunt actriţă, nu sunt cântăreaţă, nu sunt un personaj... Astăzi am avut un sentiment că voi pleca...", a mărturisit Elena, la plecare. Concurenţii care vor mai rămâne să lupte la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" sunt trei bărbaţi (Cătălin Moroşanu, Dorian Popa, Vladimir Drăghia) şi 5 femei (Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Gina Pistol, Luminiţa Nicolescu şi Ruby). Fiecare dintre ei e convins că este tot mai aproape de finala show-ului "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"

 
 
Loading...