După divorțul de omul de afaceri, Mihaela Borcea nu s-a mai implicat în nicio relație serioasă. Asta în condițiile în care Cristi Borcea s-a însurat și a divorțat, a făcut trei copii, iar acum are o relație ”la distanță” din pușcărie. Nici Ziua Îndrăgostiților nu a prins-o pe Mihaela Borcea lângă vreun bărbat.


În mai 2011, în doar 10 minute, soții Mihaela și Cristi  Borcea au pus punct unei căsnicii de  22 de ani. A fost un tablou original și atipic la vremea aceea, având în vedere că cei doi s-au prezentat la Judecătoria Buftea de mână și au ieșit la fel.

Deși au trecut aproape șase ani de-atunci, iar Cristi Borcea s-a însurat, a divorțat și a mai ”turnat” și trei copii între timp, cea care-i poartă numele, doamna Borcea, nu s-a afișat public cu niciun bărbat. Marți, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, Mihaela Borcea petrece în Dubai. Culmea, nu cu un bărbat, ci cu o femeie! Este vorba despre Manuela Panait, o prietenă apropiată.

mihaela_borcea.jpg

mihalea borcea
Mihaela Borcea, alături de Manuela Panait
foto: arhivă personală

Valentina Pelinel e «stăpână» în vila lui Borcea. Şi-a mutat toate lucrurile în casa din Pipera

2-3-bd-1-25colasfgdfg.jpg


Valentina Pelinel i-a făcut lui Cristi Borcea al șaptelea moștenitor

Încă se numeşte Pelinel (35 de ani), dar nu va mai dura mult până când frumoasa blondă va fi ”doamna Borcea” şi în acte. Deja, primul pas în acest demers a fost făcut de către fostul acţionar al clubului Dinamo, aflat acum în puşcărie.

2-bd-borceadfgdf.jpg


Cristi Borcea

Cristi (46 de ani) a divorţat de Alina Vidican pe 17 noiembrie, iar următoarea mişcare inteligentă este să o ia de nevastă pe cea care a jucat rol de amantă vroi trei ani: Valentina. Totuşi acest lucru va fi posibil doar în puşcărie, căci magistraţii i-au prelungit lui Borcea pedeapsa cu trei ani jumătate, însă până atunci fosta manechină şi-a intrat în drepturi. Aceasta şi-a luat în serios rolul de stăpână, iar weekendul acesta s-a mutat ”cu căţel, cu purcel”, din Persepolis, acolo unde iubitul plătea o chirie de aproape 3.000 de euro, în vila din Pipera unde până acum două săptămâni a locuit rivala sa, Alina Vidican.

2-3-bd-2-3colasdfasd.jpg


Chinezul a cărat la mașină lucrurile micuţului Cristi Milan
Foto: Mihai Ionescu

2-3-bd-6-2coladfgdsfg.jpg


Şi Alina era ajutată de angajatul asiatic

Şi iată că viitoarea doamnă Borcea nu şi-a însuşit doar vila din Pipera, conturile şi maşina, ci şi slugile, căci asiaticul care se ocupa de Vidican se va ocupa de-acum încolo de ”noua doamnă”. Cei doi bărbaţi s-au grăbit să încarce bagajele, apoi au plecat să le descarce la noua adresă la care urma să se instaleze blonda şi cel de-al şaptelea moştenitor al lui Borcea.

2-3-bd-5-2col-vila-borcea_0.jpg


Vila lui Borcea din Pipera

Aşadar, Sărbătorile o vor prinde pe fosta manechină în casă nouă, decorând şi mobilând după gusturile ei.

Alina a rămas cu doi copii şi o mică avere

Pe 17 noiembrie, Cristi Borcea a fost scos din pușcărie, special pentru a semna actele de divorț, la notar. După o relație de 13 ani cu Alina Vidican și o căsnicie care a durat 5 ani, cei doi au semnat certificatul de divorț, după ce au amânat procedura aproape un an. Se pare că timișoreanca a primit de la fostul soț cu care are cei doi copii, pe Alexandru și pe Gloria, o mică avere. Așadar, ea va locui în continuare în casa din Miami, va primi o sumă compensatoare de 120.000 de euro, iar micuții o pensie alimentară de 10.000 de euro lunar. Mai mult, Borcea i-a promis fostei neveste că va asigura sprijinul financiar al celor doi copii până la majorat, incluzând taxele de şcolarizare. 

 
 
Loading...