A fost show aseară la Sala Palatului, unde trupa Direcţia 5 şi-a lansat albumul “Happy Day”. Mii de oameni au aplaudat şi au cântat la unison melodiile artiştilor preferaţi.


În timpul spectacolului, liderul trupei le-a făcut o surpriză spectatorilor şi l-a adus pe scenă pe fiul său, Andrei (1 an).

Ce l-a cuminţit familia pe Don Juan-ul de la Direcţia 5

foto_1-35col-23cm.jpg

marian ionescu tatic copil octavia
Marian Ionescu pare un alt om de când şi-a pus pirostriile şi a devenit din nou tătic
Foto: Blitz

În trecut, schimba femeile pe bandă rulantă, acum schimbă scutece şi îşi plimbă bebeluşul. Sunt imagini rare cu Marian Ionescu, surprinse recent de fotoreporterii Click! Rolul de tătic îl prinde de minune pe artist, care este extrem de grijului cu băieţelul lui. Marian şi Octavia au ieşit zilele trecute la cumpărături, în zona în care locuiesc.

foto_2-25coloane.jpg

marian ionescu tatic copil octavia
A avut grijă să-i protejeze căpuşorul, l-a ţinut doar la piept şi din când în când l-a pupat cu foc
fotografii: Blitz

În timp ce proaspăta mămică umplea coşul cu merinde, tăticul Marian a ieşit la plimbare cu cel mic. A avut grijă să-i protejeze căpuşorul, l-a ţinut doar la piept şi din când în când l-a pupat cu foc. E topit tot după micuţul Andrei. La fel de grijulie este şi Octavia, care în drumul spre casă a condus cu o mască pe faţă, fiind cel mai probabil răcită şi nevrând să-l îmbolnăvească şi pe cel mic. În tot acest timp, Marian a stat pe bancheta din spate alături de bebeluş şi l-a supravegheat tot drumul.

foto_3-25coloane.jpg

marian ionescu tatic copil octavia
Octavia a cărat cumpărăturile
fotografii: Blitz

Povestea de iubire dintre celebrul chitarist şi fosta prezentatoare a Observatorului Special de la Antena a făcut deliciul presei în ultimii ani şi a fost presărată cu despărţiri şi împăcări nenumărate. Cu greu a reuşit Octavia să-l cuminţească pe cel cu inimă zburdalnică. Blonda a avut de tras, de îndurat umilinţe şi aventuri fără număr ale craiului de la Direcţia 5.

Relaţia lui Marian cu Octavia, care între timp i-a devenit soţie, a început în 2010. Deşi artistul pusese ochii pe ea atunci când începuse o idilă cu Crina Abrudan, se pare că blonda s-a speriat de trecutul lui amoros şi a preferat să stea în banca ei. Nu a făcut-o mult timp. S-au cuplat pentru scurt timp, însă ştirista nu a reuşit să îl uite aşa uşor pe Marian şi a suspinat tot timpul după el. După trei ani, cei doi au reluat legătura şi în toamna anului 2013 s-au logodit. S-au căsătorit cu acte în februarie 2015, nu înainte însă ca Marian să mai treacă prin câteva “dormitoare”. Anul acesta, Octavia a rămas însărcinată, iar în 20 noiembrie l-a adus pe lume pe Andrei, un băieţel perfect sănătos. Artistul mai are un băiat Carmin (29 de ani) din prima căsătorie.

 

 

 

 

Marian Ionescu este un tătic mândru, iar înainte ca trupa să cânte piesa “Am ştiut”, artistul şi-a făcut apariţia cu Andrei în braţe. Vizibil emoţionat, chitaristul a încercat să-l convingă pe micuţ să scoată câteva sunete, însă fără succes. “Tati, spui ceva? Spune orice! Spune ceva pentru 1.000 de dolari”, a spus în glumă Marian Ionescu.

octavia_bebe_0.jpg

directia 5 concert baiat sala palatului
Micuțul Andrei îşi moşteneşte tatăl şi are o podoabă capilară de invidiat
foto: arhivă personală

 

Chiar dacă nu a spus nimic pe scenă, băieţelul şi-a făcut simţită prezenţa în timpului melodiei, tocmai din culise. Şi asta pentru că imediat ce a fost dus în backstage a început să urle din toţi rărunchii.

În tot acest timp, Alina Crişan a interpretat piesa “Am ştiut”, compusă şi dedicată de Marian Ionescu băieţelului pe care îl are cu Octavia Geamănu.

La spectacolul de la Sala Palatului a urcat pe scenă şi Adrian Sînă. Trupa şi cântăreţul au lansat recent şi videoclipul piesei “Să-i iert păcate”.

23632172_1464657230320572_6098376176237518507_o.jpg

directia 5 concert baiat sala palatului
Cristi Enache, Adi Sînă şi Alina Crişan au cântat piesa "Să-i iert păcate"
foto: Facebook Direcţia 5

 

Pe cel mai recent material discografic semnat Directia 5 se regăsesc 13 piese, printre care „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ şi „Tu m-ai cucerit“, dar şi “Să-i iert păcate“.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu şi Alina Crişan, trupa Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991, iar un an mai târziu băieţii lansau primul album: „La vulturul de mare cu peştele în gheare“. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume şi sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Directia 5 a colaborat cu artişti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănica şi Nicoleta Nucă.

Vezi aici ultimul clip lansat de Direcţia 5, în colaborare cu Adi Sînă

 
 
Loading...