„Survivor România” a început sâmbătă seară (18 ianuarie). Faimoșii și Războinicii s-au întrecut în jungla dominicană și au avut parte de prima confruntare pe traseul sportiv. Emisiunea de la Kanal D s-a bucurat de un real succes la prima ediție de difuzare. Aproape două milioane de români au urmărit show-ul filmat în Republica Dominicană.


1.823.000 de oameni au urmărit prima ediție a competiției „Survivor România”, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România. 1.578.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit, în medie, la fiecare minut al difuzării. Emisiunea a poziționat Kanal D pe locul 2 la nivelul publicului Național, cu 9,0% rating și 18,5% cota de piață. Reality show-ul „Survivor România” este difuzat de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

20 de concurenți se întrec la „Survivor România”

victorie_razboinici.jpg

Survivor România: Echipa Răzvoinicilor celebrează o victorie
Survivor România: Echipa Războinicilor a câștigat în prima ediție
Foto: Kanal D

 

Telespectatorii i-au cunoscut sâmbătă seară pe toți cei 20 de concurenți care vor avea de parcurs o perioadă extrem de dificilă de adaptare. Primul contact cu traseul a fost dureros pentru mulți dintre ei. Au avut loc și primele accidentări, dar și primele tensiuni între echipele Faimoșilor și Războinicilor, așa cum era de așteptat.

Scorul de 10 la 2 le-a adus Războinicilor două recompense importante: „focul” și „acoperișul”, un premiu ce le-a fost de mare ajutor, în condițiile în care a urmat o ploaie torențială.

Faimoșii nu au fost la fel de norocoși, Ei au fost nevoiți să improvizeze un acoperiș susținut de câteva bârne. Senzația de foame a fost „inamicul nr. 1” pentru toți. 

faimosii.jpg

Survivor România
„Survivor România”: Echipa Faimoșilor
Foto: Kanal D

Cine sunt cei 20 de concurenți de la Survivor România

Concurenții din echipa Războinicilor

 

 1. Adriana Popescu (29 de ani) este din București și este mama unei fetițe de 4 ani. Tânăra lucrează în prezent într-un magazin cu articole sportive.
 2. Elena Karina Fetica (24 de ani) este din Craiova. Ea este masterandă în Economie Internațională și Administrarea Afacerilor, absolventă a Facultății de Finanțe Bănci.
 3. Emanuela Carmen Huruială (30 de ani) este din Reșița și este contabilă.
 4. Lilia Crudu (32 de ani), cunoscută drept Lola, este din Chișinău, dar are domiciliul în București. Tânăra este antrenoare personală de fitness.
 5. Claudia Mirela Rostas (28 de ani)  este din Cluj-Napoca și lucrează ca femeie de serviciu.
 6. Andrei Ciobanu (29 de ani) este profesor de canto la Colegiul Național de Arte „George Apostu” din Bacău.
 7. Remus Laurențiu Mihai (41 de ani) locuiește în București și este pilot de elicopter și de avion.
 8. Cristian Marius Ioniță (27 de ani) este din București, dar s-a stabilit în Marea Britanie, unde este managerul unui restaurant.
 9. Emanuel Neagu (23 de ani) este dansator profesionist.
 10. Andi Constantin (28 de ani) este din Băicoi, Prahova. Este atlet de performanță, practică fitness de peste 10 ani și a fost multiplu campion național.

Concurenții din echipa Faimoșilor

 1. Lino Golden, considerat indolul noii generații, a produs și a compus piese, printre care „Panamera” Macetă”, N-am văzut ca tine (feat Alex Velea).
 2. Augustin Viziru este actor, el a jucat în „Faci sau Taci”, „Umbre”, „Ghinionistul” etc.
 3. Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, este prezentatoare tv și jurnalistă.
 4. Ruby este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România.
 5. Elena Ionescu este o artistă foarte cunoscută din showbiz-ul românesc. Ea este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școala Populară de Arte, secția canto și Teatru. Începând cu 2006 cântăreața a fost, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.
 6. Bogdan Vlădău este prezentator tv.
 7. Mihai Onicas este un fotbalist cunoscut. El a jucat la Steaua București și Universitatea Cluj. 
 8. Grațiela Teohari Duban este actriță
 9. Cezar Juratoni este boxer profesionist, multiplu campion național la Juniori, Tineret și Seniori.
 10. Asiana Peng este gimnastă. Ea a făcut parte din lotul olimpic al României și are 50 de medalii în palmares.
 
 
Loading...