După aproape trei luni petrecute în Republica Dominicană, Grațiela Duban a fost eliminată din emisiunea-concurs "Survivor", de la Kanal D, prezentată de Dan Cruceru. Soția lui Andrei Duban a oferit, în exclusivitate pentru Click!, un interviu în care a vorbit despre soțul și fiul ei, despre pofte și despre izolare.


Click!: Grațiela, povestește-ne despre cum a fost revenirea în țară, revederea cu fiul și cu soțul tău.

Gratiela Duban: Revenirea la lumea normală a fost puțin șocantă, am dat peste o altă <junglă> dominată de un virus care circulă, și de toată lumea purtând măști și mănuși chirurgicale. Pe drumul de întoarcere acasă am avut mare grijă, am primit la plecare, de la echipa de producție, măști, mănuși și gel dezinfectant. Echipa de producție a făcut în așa fel încât totul să se desfășoare în maximă siguranță. Când l-am vazut pe Andrei la poartă, am avut aceleași emoții ca la începutul relației, iar în momentul când m-a văzut și m-a luat în brațe, tremura cu totul și el. Revederea cu fiul nostru, Armin, a fost una extrem de emoționantă. Am plâns de fericire. E frumos să fii iubit. Uitasem cum este să fii iubit.

Cum ai găsit casa? Andrei ne-a spus că s-a ocupat de tot ce înseamnă curățenie, gătit, spălat.

Casa am găsit-o cu totul pus la punct. Era curățenie lună; praful șters, florile udate, cățelul tuns, paturile făcute, hainele puse la locul lor și mâncare multă. Am găsit șase feluri de mâncare, inclusiv șnițele făcute de Andrei, după o altă rețetă, nu cum le fac eu. Au fost foarte bune. Andrei s-a ocupat de tot. Copilul avea lecțiile făcute, citise trei cărți. Andrei a fost și mamă, și tată pentru Armin. Dar si Armin a muncit, a ajutat, au fost o echipă care s-a descurcat bine. Le mulțumesc băieților din viața mea, au colaborat foarte bine.

Ai auzit despre problemele cu care se confruntă întreg mapamondul când ai sosit în țară. Cum ți s-a părut și cum ați procedat cu izolarea?

Încă din Republica Dominicană știam de acest virus, dar cumva eram izolați acolo, nu înțelegeam foarte bine dimensiunea acestei realități. M-am rugat ca ai mei de acasă să fie bine, în special tata, pentru că are o vârstă ... Am ajuns cu bine acasă, echipa a făcut totul să ajung în condiții sigure. Acum sunt fericită, acasă, cu soțul și copilul meu, suntem în izolare, mai avem puțin până trece acea perioada de 14 zile, dar vom respecta în continuare recomandările oficialităților și vom sta acasă. 

duban.jpg

Grațiela și Andrei Duban, alături de fiul lor, Armin
foto: Click!

Cum vă petreceți acum timpul? Cine se ocupa de provizii? Ce gătești? 

M-am mai liniștit, mă reacomodez cu fusul orar și îmi găsesc tot felul de preocupări. Am mai făcut o dată curățenie în casă, aspirat, șters praful, spălat cu dezinfectant pe jos. Am făcut mâncare, am băgat haine la spălat, calc rufe. Mi-a fost dor să fiu casnică. Provizii a făcut Andrei înainte să ajung eu acasă, era pregătit pentru această situație.

De ce ți-a fost cel mai dor să faci, să mănânci atunci când ai ajuns acasă?

Cel mai dor mi-a fost să stau cu Andrei si Armin, unul în stânga, unul în dreapta și să ne uităm la un film. Dacă ne referim la mâncare, îmi era dor să mănânc orice. În Dominicană, în fiecare zi ne spuneam ce ne-am dori să mâncăm. Doream ciocolată, clătite, să ne preparam orez pe săturate, dar să adăugăm Nutella și banane. Primul lucru pe care l-am mâncat cu mare poftă, când am ajuns acasă, au fost șnițelele lui Andrei, cu pâine. Dacă mi-a fost dor de ceva, mi-a fost dor de pâine, multa pâine. 

Citește și:

Grațiela și Andrei Duban au început preludiul în apă. Spectacol sexy în toată regula, pe Litoral

EXCLUSIV «Mami, te rog nu pleca la emisiune!». Îngrijorare în familia Duban din cauza show-ului Survivor

 
 
Loading...