Preşedintele Senatului din România, Călin Popescu Tăriceanu, şi soţia sa şi-au făcut apariţia la un eveniment cu ştaif. Loredana arată impecabil la cinci luni după naştere.


Al doilea om în stat a devenit tătic la finalul anului 2014. În preajma Crăciunului, cea de-a cincea soţie a lui Călin Popescu Tăriceanu i-a făcut cel mai frumos cadou, aducând pe lumea un băieţel sănătos tun. Cei doi au păstrat discreţie maximă în mai toate momentele personale, aşa că până acum nu au apărut detalii depre botezul celui de-al treilea fiu al său, cu atât mai puţin, imagini. Totuşi, Preşedintele Senatului a găsit răgaz să-şi scoată soţia în lume.

loredana_si_calin_popescu_tariceanu.jpg

tariceanu
Loredana Moise şi Călin Popescu Tăriceanu
Foto Click!

Astfel, Loredana Moise şi-a făcut apariţia pentru prima dată de când a devenit mămică, la lansarea primului magazin Grandprix Originals din România, miercuri seara, la Mall Băneasa. La cinci luni de când l-a făcut tătic pe Tăriceanu, Loredana arată foarte bine. Îmbrăcată elegant, în pantalonu negri şi sacou alb, la care a asortat pantofi cu toc, doamna Tăriceanu a fost o prezenţă remarcabilă.

 
 
Loading...