Andreea Bălan face ce face şi, cam o dată la doi ani, reaminteşte public despre scandalurile avute cu tatăl ei, în perioada 1999-2001, când colaborau pe plan muzical. Cum noile acuze sunt foarte grave, Săndel Bălan a rupt tăcerea.


O ţară întreagă a compătimit-o joi seară, pe Andreea Bălan (32 de ani), care a vorbit cu patimă despre relaţia dezastruoasă avută cu tatăl ei, pe vremea când ea era solistă în trupa Andrè, iar el îi era impresar: ”Orice îi spui copilului tău rămâne în subconştientul lui pentru că asta e o rană. În concerte mergeam doar cu tatăl meu, mama lucra. Am avut o copilărie drăguţă până la 10 ani, dar s-a terminat totul când am început să cânt! Apoi eram un roboţel, care era pus să execute să danseze aşa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat în spate, certuri şi discuţii. A trebuit să fac ani de terapie pentru că rămăsesem blocată emoţional în trecut. Erau două personalităţi, copilul din mine şi adultul, adică artista Andreea Bălan, care crescuse peste noapte. Intram în contradicţie. Eu am bani să-mi cumpăr păpuşi acum, dar e târziu. Nu am avut păpuşi! El a fost tată până la 10 ani, după aceea s-a transformat într-un manager, relaţia era impresar-artist”. Andreea a făcut însă şi o declaraţie gravă: ”Eu trebuia să execut şi dacă nu făceam, mai primeam şi o palmă. Am fost trasă de păr. Şi Andreea Antonescu era bătută cu furtunul!”.

18-19_vedete_2-col-cu-flip-si-tifetz-sandel-balan.jpg

Săndel Bălan susține că fiica lui exagerează mult atunci când vorbește despre relația lor

Săndel Bălan (54 de ani) a dorit să lămurească lucrurile, prin intermediul Click!: ”Cum să mă acuze că o băteam, că o călcam în picioare? Avea 48 de kilograme cu tot cu haine, ce să baţi la ea? Eu sunt inginer, cu zece brevete de invenţii, sunt un om educat, nu un barbar. Normal că o certam la repetiţii sau când nu era atentă, şi o mai smuceam de mână, dar de aici şi până a spune că o făceam proastă sau că o loveam e cale lungă!”. Acesta mai susţine că Andreea a avut o copilărie frumoasă: ”Eu şi soţia mea câştigam foarte bine, ea era o răsfăţată, o duceam în vacanţe, la teatru, la film, avea jucării, şi acum sunt în camera ei de la Ploieşti o grămadă, câţiva ursuleţi şi căţeluşi din pluş, dar şi păpuşi. Ea a început cu trupa Andrè pe când avea 14 ani, atunci nu mai eşti copil, eşti adolescent. Să nu uite că eu am compus piesele cu care ea a devenit celebră, «Lasă-mă papa, la mare» şi «Moşule, ce tânăr eşti»”. Întrebat când şi-a văzut ultima oară fiica, Săndel ne-a spus: ”Am mers de câteva ori la ea, la Bucureşti, ca să-mi văd nepoţica, nu sunt certat cu Andreea, o iubesc foarte mult, am avut nişte neînţelegeri, pe când colaboram, dar ea o tot ţine pe a ei. O să merg la botezul nepoatei, chiar dacă acum fata mea m-a atacat din nou. Eu nu ţin supărare”. Tot acest război a fost redeschis de Andreea joi seara, la Antena 1, la câteva zile de la lansarea piesei ei, ”Sens unic”, în care vorbeşte despre despărţirea de trecut: ”Simt că m-am transformat într-o femeie puternică. Scandaluri, despărţiri, multe lucruri despre care nu voi vorbi public deocamdată - poate într-o carte, cândva - toate lucrurile bune şi rele care s-au întâmplat m-au transformat într-o femeie puternică, într-un viking”, a menţionat ea.  Versurile piesei sunt  răvăşitoare: ”A fost un meci de box şi m-ai făcut knock- out/ Mă doare inima, vreau doar să mă ridic/, Să-mi văd de viaţa mea”.

Săndel: «În trupă era nevoie de disciplină»

18-19_vedete_2-col-andre-mf.jpg

1999. Săndel Bălan a fost impresarul, bodyguardul şi compozitorul trupei Andrè

În perioada 1999-2001, trupa Andrè era pe val, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu fiind prezente în toate topurile muzicale. Săndel Bălan a fost şi impresarul trupei, dar şi compozitorul celor mai tari piese interpretate de cele două soliste: ”Fetele erau pe val, erau foarte solicitate în concerte, era nevoie de seriozitate şi de disciplină. Trebuia să fiu mai ferm, să am grijă de fete, căci în lumea muzicală este foarte greu să rezişti. Andreea susţine că n-o lăsam să vorbească sau să cânte la microfon, însă ea uită că, mai ales în discoteci, la acea vreme nu prea erau staţii de sonorizare. Când prindea câte un microfon vorbea doar ea cu fanii, colega ei nu apuca să mai spună nimic”, ne-a mai dezvăluit Săndel Bălan. 

 
 
Loading...