Săndel Bălan, fost compozitor și impresar al trupei Andre, muncește de zor la un show culinar, care va fi difuzat, începând din primăvară, la un post tv de top. Acesta intenționează să o invite  și pe celebra lui fiică, Andreea Bălan, în primele ediții, pentru a o răsfăța cu preparate exotice: ”O voi aduce și pe fata mea, bucătarii îi vor prepara tot ce este mai bun, pentru că tati o iubește mult.

razvan_1.jpg

Andreea Balan, Sandel Balan, cearta, impacare, emisiune culinara, proiect
Răzvan Sorin Zaharia a obținut titul de Masterchef în Spania

În ultima vreme, eu și Andreea ne-am înțeles mai bine, i-am spus că aș face orice pentru ea, și ea știe asta”, ne-a spus, ieri, Săndel. Producția se anunță una de succes, având în vedere că preparatele culinare vor  fi pregătite de o japoneză, maestă în arta gătitului, și de primul român care a obținut titlul de Masterchef, în Spania: ”Reiko Asakura s-a născut în Japonia și va face combinații spectaculoase între bucătaria japoneză și cea cu specific mediteranean, iar Masterchef Răzvan Sorin Zaharia(42 de ani) va găti mâncaruri cu specific spaniol.

japoneza_3.jpg

Andreea Balan, Sandel Balan, cearta, impacare, emisiune culinara, proiect
Reiko Asakura ne va învăța să pregătim preparate culinare japoneze

Cei doi vor fi gazdele emisiunii de gătit. Episodul pilot va fi filmat la Castelul Cantacuzino din Bușteni alături de o familie de români care traiește în străinătate și care va aduce pe micul ecran povestea lor de viață”.

denisa.jpg

Andreea Balan, Sandel Balan, cearta, impacare, emisiune culinara, proiect
Solista LEYA D.

Asiatenta lui Masterchef Răzvan este cunoscuta solista LEYA D., fostă concurentă X-FACTOR, care a lansat deja două single-uri de succes la CAT MUSIC: "Am o mie de motive" şi "Karma".

 
 
Loading...