A trecut o săptămână de la altercația dintre Cristian Boureanu și polițiștii de la Rutieră. De-atunci, fostul deputat se află în arest, iar tatăl său așteaptă cu sufletul la gură să fie eliberat. După pățania fiului, seniorul este trist și s-a închis în casă.


Nu a fost niciodată atât de supărat. Tatăl fostului politician Cristian Boureanu a numărat zilele de când fiul său sea flă în arestul central al Poliției Capitalei.

Trecut de vârsta de 70 de ani, fostul mare geolog, cel care pe vremea lui Ceaușescu a descoperit un mare zăcămant de aur, în Zambia, nu se gândea că la etatea aceasta își va vedea  băiatul cel mare în cătușe.  ”Este foarte abătut și a plans mult din cazua acestei situații. E foarte supărat, nu a mai ieșit din casă și speră să se resolve cât mai repede această  problemă”, ne-a spus o sursă din preajma familiei. Bătrânul l-a vizitat în arest, alături de fiul său mai mic, iar la ieșire a spus  ”Nu trebuia să facă la vârsta lui așa ceva”.

 

Primele imagini cu Boureanu în arest! Fostul deputat și-a activat iar mișcările de ninja

boureanu.png


Primele imagini cu Boureanuîn arest
Citeste tot despre: 

A apărut prima înregistrare cu Boureanu în arest! Fostul politician a fost arestat preventiv pe 10 iunie, fiind acuzat de ultraj, după ce a lovit cu genunchiul în zona inghinală un polițist de la Brigada Rutieră, iar pe altul l-a lovit cu portiera în mână.

 

Cristian Boureanu a cerut, miercuri seară, să fie dus din arestul central la un spital după ce a acuzat dureri de cap, fostul deputat fiind transportat la Spitalul Floreasca unde i s-au făcut investigaţii medicale, el urmând să se întoarcă în arest, potrivit medicului Bogdan Opriţa. 

Cristian Boureanu a spus că îl doare capul şi a solicitat să fie transportat din arest la un spital, el fiind transportat miercuri seară la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, unde a fost supus mai multor investigaţii medicale.

"A venit în cursul nopţii trecute, a acuzat dureri de cap. A venit să îl vadă acelaşi neurochirurg şi să facă investigaţiile pe care le-a făcut de control. Le-a făcut şi acum se întoarce în arest", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Fratele lui Cristian Boreanu, care l-a vizitat în arestul Poliţiei Capitalei, a declarat că acesta are probleme cu dantura şi lovituri la ochi şi cap.

Înainte de a fi dus la spital, Boureanu a mai trecut printr-o tură de audieri. În acest context a fost surprins din nou într-o înregistrare care îl arată gesticulând într-un mod ciudat, ca și cum se pregătește de o nouă confruntare, fizică sau psihică.

 

VIDEO Momentul în care Boureanu primește un pumn în bărbie și cade lat

cristian_boureanu_lat_pe_jos.jpg

cristian boureanu lat pe jos
Cristian Boureanu a căzut lat, după ce a încasat un pumn de la polițistul pe care l-a lovit în zona inghinală
foto: captură Video Observator

În filmare se vede cum Boureanu cade pe asfalt și își pierde cunoștința pentru câteva momente, iar ulterior este ajutat de un polițist să se ridice. Videoclipul a fost publicat de Observator, miercuri seară (14 iunie).

Pe fundalul scandalului, se aud strigătele disperate ale Laurei Dincă, care, așa cum a mărturisit pentru presă, a crezut că iubitul ei a murit în urma loviturii încasate.

În prezent, Cristian Boureanu se află în arest pentru acuzații de ultraj, iar miercuri (14 iunie) a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, după ce a acuzat dureri de cap. 

 
 
Loading...