Complicate sunt căile dragostei! Tavi Colen și Emma Ștefan, cunoscută ca fiind una dintre vocile de la ZU, formează un cuplu de aproape 10 ani și fac echipă bună și acasă și pe scenă, căci Tavi este cel care impresarul tinerei. Recent, Emma a făcut o serie de declarații despre dragostea care vine și trece, iar cuvintele cântăreței i-au pus pe gânduri pe fanii care se întreabă dacă problemele au apărut în paradis. Artista a subliniat, totuși, că Tavi este un iubit de nota 10 care nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba despre a-i face pe plac.


Tavi Colen și Emma Ștefan formează un cuplu de aproximativ un deceniu, iar în ciuda diferenței de vârstă de aproape 20 de ani ei au demonstrat că orice este posibil dacă există înțelegere și comunicare. Tavi nu este doar iubitul Emmei, ci și impresarul ei, cel care o ajută în sfera profesională. Nu de puține ori au urcat împreună pe scenă și au făcut spectacol. Ori de câte ori are ocazia Tavi vorbește despre iubita sa care i-a schimbat viața în bine și care este ca o a doua mamă pentru fiul pe care îl are din mariajul anterior. ”Aș putea să scriu mult și s-o laud în multe feluri pentru că merită, dar o să adun totul în doar câteva cuvinte. “Îți multumesc și sunt fericit că exiști în viața mea, Emma!”, a declarat într-un interviu, atunci când a fost întrebat despre iubita sa. 

tavi_si_emma.jpg

tavi si emma
Tavi Colen și Emma Ștefan formează un cuplu de 10 ani
Foto Arhivă personală

Iată că lucrurile nu sunt atât de roz precum par, iar problemele s-au ivit la orizont. Joi, 14 mai, Emma a acceptat provocarea de a răspunde, pe Instagram, unei serii de întrebări primite din partea Geaninei Ilieș. Emma a vorbit despre perioada dificilă în care a fost nevoită să stea în casă din cauza pandemiei de coronavirus, dar a făcut și o declarație care lasă loc interpretărilor.”Dragostea vine, pleacă, vine, pleacă. O relație este precum o casă pe care trebuie să o îngrijești. Când nu te mai ocupi de casă și de relație, atunci lucrurile îți scapă de sub control", a povestit Emma. 

Pe de altă parte, ea a susţinut că Tavi s-a străduit să îi creeze un mediu plăcut de lucru în această perioadă dificilă pentru fiecare dintre noi. Prezentatoarea a declarat că artistul îi aducea flori în fiecare dimineață, din grădină, lucru care pentru alte persoane ar putea părea neînsemnat, dar care pentru ea contează mult. 

 

 
 
Loading...