Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a fost invitat în emisiunea "Răi da'Buni", în cadrul căreia a dezvăluit care sunt planurile sale în sfera profesională, cum se simte în rolul de tătic, dar și care este data în care partenera sa de viață va reveni pe micul ecran, spre bucuria admiratorilor săi.


Gabriela Cristea a devenit mamă pe 23 septembrie, după mai multe încercări nereușite de inseminare in vitro. În ultima perioadă sunt vehiculate date în care Gabriela va apărea din nnou pe micul ecran în calitate de prezentatoare, iar Tavi a ținut să lămurească zvonurile. El a afirmat că proaspăta mămică nu va reveni atât de repede pe cât se vehiculează și a subliniat că nu exclude posibilitatea ca ei să apară din nou amândoi în fața publicului, îna ceeași emisiune televizată. "Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele. Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi", a spus Tavi Clonda.

Foto
Tavi și Gabriela, din nou împreună pe platoul de filmare?
Foto:Captură video Kanal D

Cariera lui Tavi Clonda ia amploare, ținând cont de faptul că acesta a anunțat recent că va participa la selecția națională Eurovision. Pe 7 ianuarie, Tavi le-a dat fanilor săi o veste minunată, anunțându-i că va participa la preselecția națională pentru concursul Eurovision. "Dragilor, sunt bucuros să vă anunţ că anul acesta vom participa la Selecţia Eurovision cu piesa “King”pe care o puteţi vota dacă vă place în linkul de mai jos! Vă mulţumim! #luftrecords #king #taviclonda #eurovision2018", a scris Tavi Clonda pe pagina sa personală de Facebook. Mai mult decât atât, el le-a spus acestora unde și cum pot vota piesa, semn că are nevoie de cât mai multă susținere din partea lor. Prietenii virtuali l-au felicitat pentru reușită și i-au urat succes etapa viitoare, asigurându-l că îi vor acorda voturile lor.

loading...
Loading...