În 9 mai, Maia, fiica lui Teo Trandafir, împlinește 12 ani. Este cea mai bună prietenă a mamei sale și o puștoaică foarte inteligentă și spirituală. Subiectul adopției nu este unul tabu în familia lor, iar micuța domnișoară este extrem de apropiată de mama sa.


Teo s-a aflat vineri (29 aprilie) în postura de invitat în propria emisiune, dar nu singură, ci alături de Maia, fiica sa, despre care o țară întreagă știe că a fost adoptată. Acest lucru este o carte deschisă pentru ele, căci fetița cunoaște că a fost adoptată, iar asta o face să spună: "A fi un copil adoptat înseamnă să fii un copil adorat și foarte dorit. Vreau să mă fac ce e mami, adică minunată."

maia.jpg

maia trandafir
Maia este un copil inteligent și extrem de apropiat de mama sa
Foto: captură video Teo Show

 

Relația dintre ele este una cu adevărat specială, orice mamă naturală și-ar dori un copil precum Maia. Învață bine la șoală, are întotdeauna replicile la ea și o relație deschisă cu Teo. Realizatoarea tv recunoaște că nu o ceartă sau pedepsește pe copila sa, și că singura dată când a pedepsit-o a fost atunci când nu a vorbit cu ea: "Mă supăr când îmi ascunde lucruri, dar o face pentru a mă proteja, însă eu trebuie să știu. Cel mai rău am pedepsit-o când nu am vorbit cu ea. A făcut lac de lacrimi. A plâns în genunchi și îmi cerea să-i arunc măcar o privire", a spus Teo Trandafir.

"Nu mi-am dorit copii"

Prezentatoarea este extrem de recunoascătoare că o are pe Maia în viața ei, despre care spune că este foarte mândră și că este o onoare să o aibă drept fiică: "Noi două știm ce înseamnă adoptat. Înainte de ea, eu nu mi-am dorit copii, mă simțeam bine la vârsta mea de 36 de ani, în casa mea. Este copilul meu 100%. Era extraordinar  de mică, ne-am întâlnit într-o situație ciudată, când am pus-o în pat a fost ca și cum am pus-o pe cărbuni încinși, a fost înfiorător la început. Eu nu știu să cresc copii, nu am fost programată genetic pentru asta, dar ea m-a învățat ce să fac."

maia_teo1.jpg

maia teo trandafir
Maia și Teo sunt nedespărțite
Foto: captură video Teo Show

"Facem ce ne place, petrecem frumos, cu bucurie, de obicei, ne spunem sentimentele, tot ce simțim și ne bucurăm una pe alta. Îmi spune că mă iubește și aș avea nevoie de toată China și de toate degețelele lor ca să arăt de câte ori îmi zice pe zi că mă iubește", a fost declarația plină de tâlc și sentiment a Maiei.

 

 
 
Loading...