Teo Trandafir și fiica ei, Maya, au o relație cu adevărat specială, chiar dacă cele două nu sunt legate din punct de vedere biologic. Fiica îndrăgitei prezentatoare TV a ajuns la vârsta în care dragostea adolescentină aduce „fluturași în stomac”, însă mama ei nu concepe ca Maya să aducă băieți acasă, cel puțin nu încă.


Teo Trandafir și Maya nu sunt doar mamă și fiică, ci se bucură și de o relație frumoasă de prietenie, care nu acceptă existența secretelor. Deși Maya a ajuns la vârsta adolescenței, urmând să împlinească 15 ani curând, vedeta de la Kanal D nu pare pregătită să accepte că fata ei a crescut și în curând va descoperi iubirea.
Deși este sigură că Maya va face numai alegeri bune în viață, datorită modului în care a fost crescută, Teo consideră că nu este încă momentul pentru „dragoste” și crede cu tărie că fiica ei are momentan alte preocupări, mult mai importante. 

teo-maia.jpg

Teo și Maia se comportă asemenea unor prietene bune
Foto Instagram

Teo Trandafir, despre momentul în care Maia va începe să îi prezinte băieți

Dacă la 15 ani multe domnișoare au cunoscut deja „prima dragoste”, Maia nu i-a vorbit încă prezentatoarei TV despre vreun băiat anume, de care să se fi îndrăgostit. Și, cum cele două își spun totul, momentan băieții nu se află pe lista îngrijorărilor lui Teo.

„Sunt convinsă că alegerile Maiei vor fi cele corecte și sunt convinsă că o să-mi placă foarte mult băiatul pe care o să-l aducă acasă. Deocamdată, Maia are alte priorități, dar va veni și ziua aceea”, a spus prezentatoarea emisiunii „Vrei să fii milionar?”, fericită că încă nu a fost nevoită să se confrunte cu „probleme” de genul. 

teo-trandafir-maia.jpg

Teo Trandafir și Maia au o relație minunată
Foto Instagram

Această „situație sentimentală” o mulțumește momentan pe Teo Trandafir, care petrece mult timp în comania fetiței ei, în ciuda programului încărcat pe care îl are. Deși Maia și-a făcut o sumedenie de prieteni la liceu, weekendul și sărbătorile le petrece tot împreună cu mama ei, punând colegii pe planul doi. 

Cum i-a spus Teo Trandafir fiicei ei că este adoptată

Realizatoarea TV nu i-a ascuns niciodată fetiței că a fost adoptată, ba mai mult, a fost deschisă să discute cu ea pe această temă încă de când era foarte mică. "I-am spus undeva la 2 ani și jumătate, mi-am dat seama că e momentul, pur și simplu m-a străfulgerat. Ne jucam cu plastilină, făceam pizza și mi-a rămas momentul întipărit în minte. Am întrebat-o: «Auzi, tu vezi perdelele astea colorate? Înainte erau negre, înainte de a veni tu. Florile astea le vezi? Înainte de a veni tu, nu erau»

teo-trandafir-fiica-adolescenta.jpg

Fiica lui Teo Trandafir a devenit o domnișoară în toată regula
Foto Instagram

Și a început să mă întrebe: «Dar înainte de a veni eu, păsările astea erau?» ;«Nu»; «Și tu ce făceai?»; «Eu plângeam»; «De ce?»; «Pentru că îl rugam pe Dumnezeu să îmi trimită un înger, și atunci ai venit tu purtată de patru îngeri într-un cearșaf»; «Și unde m-au pus?» M-am dus în curte și i-am arătat exact locul unde au pus-o îngerii și, din momentul ăla, totul a început să se coloreze.

Ea cu mintea ei de până în 3 ani putea să își imagineze o lume alb-negru devenind color. În felul ăsta am încercat să îi explic câtă bucurie, câtă fascinație, câtă esență a adus în viața mea", a povestit vedeta de la Kanal D, în urmă cu ceva vreme, pentru revista Viva.

 
 
Loading...