Simona Sensual, dispărută din peisajul monden de ceva timp, a apărut joi, 30 iunie, la "Teo Show". Chiar de la intrarea în platou, Simona, care și-a lăsat porecla de "Sensual" în spate, a avut ceva de comentat. Nu a fost de acord cu termenul "senzațională" spus de realizatoarea emisiunii, așa că în loc de bună ziua, a spus că nu vrea să i se spună că este senzațională.


Teo Trandafir a gestionat situația cu mult tact, dar nu a renunțat la ironii: "Dacă te-ai săturat să fii senzațională, pune-ți un sutien mai ca lumea. Vrei să fii o prepeliță sau o lebădă? Vedeți prin ce trec eu în meseria asta? Vine Simona Sensual și îmi zice să nu-i mai spun că e o apariție senzațională."

simona.png

simona sensual
Simona a venit la emisiune fără sutien
Foto: captură video Teo Show

 

Simona a lăsat în urmă vechile activități, chiar și muzica, domeniu în care visa să devină un nume cunoscut, și se concentrează acum pe crearea de rochii și pe contractele de imagine cu diferite saloane de înfrumusețare. Deși a devenit persoană publică pentru că renunța la haine în pictoriale, acest lucru s-a schimbat în ultimul timp. "E vară, nu pot să mă îmbrac într-un sac, dar am devenit pudică. Nu mai simt plăcerea să pozez dezbrăcată. M-am schimbat foarte mult. Eram foarte arogantă și asta m-a costat foarte mult. Muzica nu mai face parte din pasiunile mele", a declarat Simona la Kanal D.

Atât Teo, cât și coprezentatorul său, Bursucu', au făcut haz de necaz, iar prezentatoarea chiar a început o listă cu subiectele despre care invitata ar fi deschisă să discute. "De ce o invitați, mă, pe fata asta? Cine a invitat-o?", s-a întrebat Teo Trandafir.

 
 
Loading...