Teo Trandafir a fost prima invitată a prodcastului lansat de rivalul ei de la Pro TV, Cătălin Măruță. Teo Trandafir (52 de ani) a acceptat invitația în emisiunea on-line de pe YouTube, Acasă la Cătălin Măruță”, chiar dacă cei doi sunt rivali de ani buni, având emisiuni pe același tronson orar, la posturi concurente. Practic, cei doi se bat în audiențe!


În 2006, Teo Trandafir a părăsit postul Pro TV, în urma unor discuții aprinse cu Adrian Sârbu, pentru postul de televiziune Romantica, unde a devenit director și realizator al propriului show. La numai un an diferență, emisiunea ei era preluată de Cătălin Măruță. “Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Știam că așa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burn out, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur și simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-azis: <o să te uit!> Așa fac și eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viață, îi uit! Tu, Măruță, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a spus Teo, în emisiunea on-line, de pe canalul de YouTube al lui Cătălin Măruță.

"Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor"

Teo Trandafir a continuat cu dezvăluirile despre Adrian Sârbu, omul care peste șase ani de la plecarea din Pro TV, avea să o salveze de la moarte. În ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost internată de urgență cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie, inițial la Spitalul Elias din București. La data de 11 ianuarie, ajutată de Adrian Sârbu, a fost transportată cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, unde a suportat mai multe intervenții chirurgicale.

”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de șase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu știam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinții mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney”, a mai povestit Teo.

Teo Trandafir: “Cel mai mult am avut 140 kg"

În 2013, Teo Tradafir a suferit o operație de gastric sleeve, în urma căreia și-a micșorat stomacul și a devenit alt om. “Cel mai mult am avut 140 kg. Acum nu știu cât am, nu mă mai cântăresc. Când am slăbit prima dată 30 de kg și m-am întors la emisiune, a picat audiența. Lumea a zis: unde e grasa mea? După operația făcută de doctorul Cătălin Copăescu, stomacul meu din 2 litri a ajuns la 45 ml. După 3 săptămâni, când am mâncat hrana solidă, doi crenvurști, am crezut că leșin”, a mai mărturisit prezentatoarea tv.
Descusută îndelung de Măruță, Teo a dat doar câteva indicii despre bărbatul cu care își împarte acum viața. “Există un bărbat în viața mea de mulți ani. Nu mă mai căsătoresc niciodată, cu rochie de mireasă, nu”, a adăugat vedeta de la Kanal D.

Citește și:

EXCLUSIV Teo Trandafir, despre frământările de la 14 ani: “Nu înțelegeam pe nimeni și nimeni nu mă înțelegea pe mine”

Teo Trandafir, încercată dur de viață: «Am suferit de nu m-am ridicat de pe podele»

INTERVIU Teo Trandafir, declarații curajoase despre căsnicie și iubire. Cum e viața ei alături de o adolescentă de 17 ani

 

 
 
Loading...