Deși este una dintre cele mai discrete vedete atunci când vine vorba despre viața privată, Teo Trandafir are un motiv de mândrie pe care nimic nu-l poate umbri: este mama unei minunății de copile, pe care îndrăgita prezentatoare tv a adoptat-o pe când Maia era doar un bebeluș.


În 9 mai, fetița, devenită între timp o adevărată domnișoară, împlinește 13 ani. Teo se poate considera o adevărată norocoasă, având în vedere că fiica ei învață bine la școală, este respectuoasă și are mereu replicile la ea. În plus, relația dintre cele două este una cât se poate de deschisă, de prietenie adevărată.
Prezentatoarea de la Kanal D a publicat două imagini cu bebelușa Maia, iar una dintre ele a fost însoțită de o descriere cât se poate de sugestivă: "Victoria mamei împlinește 13 ani anul ăsta!", semn că aducerea fetei în familia Trandafir a fost cea mai bună decizie pe care Teo a luat-o vreodată.

maya.jpg

maia teo trandafir
Maia este lumina ochilor lui Teo Trandafir
Foto: arhivă personală

 

Când a împlinit 48 de ani, Teo Trandafir a avut parte de o surpriză în direct: fata ei a venit la emisiune pentru a povesti câte ceva despre relația specială dintre ele. Prezentatoarea a dezvăluit că este extrem de recunoascătoare că o are pe Maia în viața ei, despre care spune că este foarte mândră și că este o onoare să o aibă drept fiică: "Noi două știm ce înseamnă adoptat. Înainte de ea, eu nu mi-am dorit copii, mă simțeam bine la vârsta mea de 36 de ani, în casa mea. Este copilul meu 100%. Era extraordinar  de mică, ne-am întâlnit într-o situație ciudată, când am pus-o în pat a fost ca și cum am pus-o pe cărbuni încinși, a fost înfiorător la început. Eu nu știu să cresc copii, nu am fost programată genetic pentru asta, dar ea m-a învățat ce să fac."

maia_trandafir.jpg

maia trandafir
Maia s-a transformat într-o domnișoară în toată regula
Foto: captură Kanal D
 
 
 
Loading...